FB: Otobüsle dönüyorsunuz

Spor 10 Aralık 2018 10:36
Videoyu Aç FB: Otobüsle dönüyorsunuz
A
a

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, soyunma odasında futbolcularına İstanbul’a otobüsle döneceklerini söyledi. Akhisar-İstanbul arası karayoluyla 380 km. Yolculuk 4 saat 16 dakika sürüyor. Tribünde olaylı kavga çıktı. Fenerbahçe, lig tarihinde ilk kez bir haftayı küme düşme hattında kapadı...

Tribünde olaylı kavga çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Akhisarspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesinde Fenerbahçeli taraftarlarının bulunmuş olduğu tribünde kavga çıktı.

Taraftar bıçaklandı hastaneye kaldırıldı

Henüz sebebi belirlenmemiş bir neden ile taraftarlar arasında çıkmış olan kavgada bir kişi kesici bir alet ile kötü yaralandı. Yaşanan bu olaya çevik kuvvet ve güvenlik görevlileri hemen müdahale etti. Yaralı taraftar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırgan şahıs ise gözaltına alındı.


Fenerbahçe'nin Akhisarspor'a yenilmesi sonrası Başkan Ali Koç soyunma odasına inerek futbolcularla uzun bir süre toplantı yaptı. Koç toplantı sonrasında oyunculara İstanbul'a uçak yerine otobüs ile döneceklerini belirtti.

Ali Koç çok sinirlendi

Sarı-lacivertli takımdaki kötü gidişat Akhisar deplasmanında da sürdü. 3-0 kaybedilen mücadele sonrası soyunma odasına inmiş olan Ali Koç, çok fazla sinirliydi.

İstanbul'a otobüsle dönüyorsunuz dedi

Çok fazla sinirli ve gergin olduğu belirtilen Ali Koç, soyunma odasında takımına İstanbul'a otobüsle döneceklerini söyledi. Futbolcuların haricinde ayrıca Fransız Sportif Direktör Comolli de futbolcular ile birlikte otobüsle dönüyor.

Başkan Koç ise mücadele sonrası stattan özel aracı ile oradan ayrıldı.

Rıdvan Dilmen'den olay yorum

Spor yazarı olan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin ligin 15. haftasında Akhisar'a 3-0 yenilmiş olduğu maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Canlı yayında Fenerbahçe'ye sert eleştiriler yapan Dilmen'in yorumlarından satır başları şöyle:

Ligde sondan 3. takıma karşı, Fenerbahçe'yi favori göremiyorum. Çubuklu forma giysinler de, Fenerbahçe zannetsinler bari. İnsanlar kahroldu. Milyonlarca insan şuan kan ağlıyor. Bırakın 7-8 yaşındaki çocuğu, 55-56 yaşındaki Fenerbahçeli bile böyle bir şeyle karşılaşmamış. Fenerbahçe tarihine çamur harflerle bugün koyulacak. Küme düşme, final maçı gibi laflar, tarihe geçecek.Fenerbahçe'de bugün sahaya çıkmış toplam 13 oyuncunun toplamda attığı gol sayısı 3. Bugün Fenerbahçe kazanmaya giderken, kafilede gol atan 3 oyuncu var. Adı Fenerbahçe. 15. haftada kadrosunun attığı gol sayısı 3.

Ersun Yanal, maçtan önce görüştük diye açıklıyor. Bunu futbolcular duymadı mı? Duydu. 'Bu sarışın arkadaş artık yok' diyorlar. Koskoca Fenerbahçe'yi bu hale düşürmeye kimsenin hakkı yok. Bu takım ne Ersun'a ne Ali Koç'a ne de Rıdvan'a kaldı.Bir başkan yardımcısı, bir teknik direktör ile görüşüyorsa imzalayacak. Herkesin kendine göre takvimi varmış. Bırakın bu takvim işlerini. Fenerbahçe ölmüş ağlayanı yok. Teferruatmış, 1,5 yıllıkmış. Pideci mi burası? 1,5-2,5."

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam