Erdoğan bana gerçekten bir sanatçı olduğumu hissettirdi

Asayiş haber 17 Aralık 2018 10:01
Videoyu Aç Erdoğan bana gerçekten bir sanatçı olduğumu hissettirdi
A
a

Sanatçı Zerrin Özer, "Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı insan olarak çok seviyorum. Japonya'dayken bile ameliyatımla yakından ilgilendiler. Kimse aramazken doktorları dahi aradılar. Bana gerçekten bir sanatçı olduğumu hissettirdiler. Bu yüzden kendisine vefam ve sevgim büyüktür" dedi.

Sabah gazetesinden Meltem Fıratlı’ya verdiği mülakatta Türkiye turnesinden ve seyirciyle ilişkisinden bahsedip genç şarkıcılarla ilgili değerlendirmelerde bulunan sanatçı Zerrin Özer, sağlığına ilişkin bir soruda ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a değindi.

Sağlık sorunları yaşadığını ama bunların geride kaldığını anlatan, hayat felsefesinin de “Ölümsüzlüğün dışında her şey imkanlıdır” olduğunu söyleyen Özer, “Sağlık sorunları yaşadığınız dönemde Başkan'ımız sizinle yakından ilgilendi değil mi?” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Ben kendilerini insan olarak çok seviyorum. Japonya'dayken bile ameliyatımla yakından ilgilendiler. Kimse aramazken doktorları dahi aradılar. Bana gerçekten bir sanatçı olduğumu hissettirdiler. Bu yüzden kendisine vefam ve sevgim büyüktür."

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam