Emmy Ödülleri'nde Haluk Bilginer'e ödül getiren 'Şahsiyet'

Güncel 27 Kasım 2019 01:59
Videoyu Aç Emmy Ödülleri'nde Haluk Bilginer'e ödül getiren 'Şahsiyet'
A
a

Haluk Bilginer, Emmy ödülü aldı: 'Kendimden çok Türkiye için mutluyum'Oyuncu Haluk Bilginer, puhutv'de yayınlanan 'Şahsiyet' dizisindeki ‘Agah Beyoğlu’ rolüyle Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu...

 

Haluk Bilginer'e ödül getiren 'Şahsiyet'
Ay Yapım'ın Puhutv'de yayınlanan ünlü dizisi Şahsiyet, birçok usta oyuncuya kadrosunda yer verdi. Bilginer'in emekli bir adliye memurunu canlandırdığı dizide, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Müjde Ar, Şenay Gürler, İbrahim Selim ve Cansu Dere de oynadı.

İstanbul'un güzellikleri yansıtıldı

Şahsiyet dizisi İstanbul'un mükemmel manzaraları eşliğinde izleyicilere sunuldu. Yönetmen Onur Saylak, Çamlıca Tepesi, Beykoz Korusu ve Riva gibi bölgeleri dizinin sahnelerinde çok kullandı.

Haluk Bilginer: Kendimden çok Türkiye için mutluyum

Oyuncu Haluk Bilginer, 'Şahsiyet' dizisindeki Agah Beyoğlu rolüyle Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olurken, kendisi kısa bir açıklamada yaptı. 'Çok iyi hissediyorum. Kendimden çok Türkiye'ye ödül gittiği için çok mutluyum' dedi.

Bu yıl 47. kez düzenlenen Emmy Ödülleri, New York'taki törenle sahiplerine gitti.

Bilginer, ödülü aldıktan sonra yaptığı açıklamada, ''Çok iyi hissediyorum, kendimdense Türkiye'ye bu ödül gittiği için çok mutluyum. Çok severek yaptığımız işin başkalarınca uluslararası bir platformda takdir edilmesi, ödülle taçlandırılması çok mutlu edici bir durum.'' dedi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam