Emekliye Yeniden 5 bin TL daha ikramiye geliyor!

Güncel 22 Ocak 2024 23:56
Videoyu Aç Emekliye Yeniden 5 bin TL daha ikramiye geliyor!
A
a

Sondakika haber: Ek zamdan memnun olmayan emeklilere iyi haber.Emeklilere Cumhuriyet İkramiyesi olarak dağıtılan 5 bin TL'den sonra 5 bin TL daha ikramiye verileceğini söyledi...

Emeklilere Cumhuriyet Bayramı nedeniyle dağıtılan 5 bin TL ikramiyenin ardından 5 in TL'lik daha ikramiye geliyor. Sözcü TV canlı yayınında konuşan Prof. Dr. Ersan Şen emeklileri umutlandıran bir açıklama yaptı. Peki 5 bin TL ikramiyeyi çalışan emekliler alabilecek mi? 5 bin TL ikramiye ne zaman ödenecek?

Son olarak ünlü hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, geçtiğimiz yıl yapılana benzer olarak seçim öncesinde, Mart ayının ilk günlerinde açıklanacak bir seyyanen artışla birlikte en düşük emekli maaşının 12 bin lira seviyelerine çıkarılacağını belirtirken, emekliler için yeni bir ikramiye duyurusu geldi.

Emekliye ikinci kez 5 bin TL ikramiye

Şen, aynı zamanda hükümetin yeni yılda emeklilere yönelik ikinci bir planının daha yaptığını söyledi. 9 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan ve Kasım ayında çalışmayan emekliler için ödenen 5 bin TL'lik ikramiyeler, tepkilerin ardından tüm emekliler için geçerli olmuştu.

Bayram ikramiyesi 5 bin TL'ye çıkıyor

AK Parti iktidarının 2019 yılından itibaren Ramazan ve Kurban Bayramları'nda emeklilere dağıttığı ikramiyelerin yanı sıra, bu yıl 31 Mart'tan önce yapılacak duyuru ile 5 bin liralık ek ikramiyenin dağıtılacağı belirtildi.

Seçimden önce hesaplara yatacak

10 Nisan tarihine denk düşen Ramazan Bayramı için 5 bin TL'lik ikinci bir ikramiye ödemesi yapılacağını belirten Şen, ikramiye açıklamasının emeklileri memnun etmek için seçimlerden önce duyurulacağını ve hesaplara aktarılacağını belirtti. 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam