Düğünler ne zaman başlayacak?

Asayiş haber 9 Mayıs 2020 22:07
Videoyu Aç Düğünler ne zaman başlayacak?
A
a

Yeni evlenecek çiftleri de etkileyen Corona virüsü salgını düğünlerde ertelemelere yol açmıştı. Koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yayımlanan genelge üzerine nişan-düğün salonu ve kır bahçesi gibi işletmelerin faaliyetlerinin geçici bir süre durdurulmuştu. Gözler şimdi düğünlerin yeniden başlayacağı tarihte. Peki, düğünler ne zaman başlayacak? Düğün salonları ne zaman


Düğün salonları ne zaman açılacak?

Koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yayımlanan genelge üzerine nişan-düğün salonu ve kır bahçesi gibi işletmelerin faaliyetlerinin geçici bir süre durdurulması kararı, gelinlik ve abiye sektörünü de etkiledi.

Düğün organizasyonlarının yapılamaması nedeniyle gelinler, gelinlik giyme hayallerini ertelerken, modaevleri de kendi çözümlerini üretmeye çalışıyor. Kimi işletmeler sektördeki durdunluk nedeniyle geçici olarak kapanırken, bazıları ise nikahında gelinlik giymek isteyenlere hizmet vermeye devam ediyor.

Piyasada zaten genel anlamda bir durgunluk olduğunu söyleyen Elasposa sahibi Gönül Ergüden ve İbrahim Ergüden, "Elimde haziran ayında düğünü olacaklardan birkaç sipariş vardı, ertelendi. Türkiye düzelecek, biz de düzeleceğiz diye bekliyoruz. Tabiki bu insanlar eninde sonunda evlenecek, herkes bir şey bekliyor. Şu an için ışık görünmüyor ama mevla büyüktür. Bu konu biterse işlerimiz açılacak. İnsanlar virüs bitince yoğunluk olur, diktireceğim gelinlik yetişmez diye panik yapmasın, her sipariş yetişir." şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Gönül Yaramış Ergüden ve Çorum Kına dahil, ayakta duran insanlar ve düğün

Yayımlanan genelgeyle, tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan düğün salonu, çalgılı müzikli lokanta, kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları, çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulacağı açıklandı.

Söz konusu yerlerde ne zaman faaliyetlerin tekrar başlayacağı henüz bilinmiyor. Konuya dair ayrıntılar geldikçe ve resmi açıklamalar yapıldıkça haberlerimizde yer vereceğiz.


 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam