Dr.Neslihan Akkuş Hüsülüoğulları yeniden başkan seçildi

ÇORUM 17 Ocak 2020 19:34
Videoyu Aç Dr.Neslihan Akkuş Hüsülüoğulları yeniden başkan seçildi
A
a

Çorum Özel Eğitime Muhtaç Spastik ve Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı bu gün yapıldı.Dernek Başkanlığına Dr.Neslihan Akkuş Hüsülüoğulları ile yola devam dedi.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda divan oluşturularak gündem maddeleri görüşüldü. Divan başkanlığına ise İlhan Tekeli getirildi.Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştirilen Genel Kurul sonunda dernek Başkanlığına yeniden 
Dr.Neslihan Akkuş Hüsülüoğulları başkanlığa seçildi.

Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine: Mustafa Hastaoğlu,Elvan Şimşek,Mustafa Çınar,Elvan Tutuş
Yedek Üyeliklere:  Dr.Arzu sevinç,Mehmet Ali Kurt,Mehmet Aydınkal,Selma Yılmaz,Şule Aslantaş seçildi.

Genel kurula katılan üyelere hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Dr.Neslihan Akkuş Hüsülüoğulları,derneğimizde asil üyelerimizle yedek üyelerimiz arasında hiçbir fark yoktur.Çünkü biz hep birlikte koskoca bir aileyiz. DR. Hüsülüoğullar,Özel Eģitime Ihtiyaç duyan bireylere göstermiş oldukları özel ilgi ve destekten dolayı valimiz sayın Mustafa Çiftçi beyfendiye,Siyasi partilerimizin Çorum Milletvekilleri: Ahmet Sami Ceylan-Oğuzhan Kaya,Erol Kavuncu,Tufan Köse'ye, Belediye Başkanımız sayın Dr.Halıl Ibrahim Aşgın beyfendiye teşekkür ederim.

Dernek Başkanı Dr. Hüsülüoğulları,bizimle birlikte daha önce Yönetim kurulunda görev almış,hizmet etmiş arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederim.Şehrimizde engelli çocukların ve gençlerimizin,sosyal hayatta yerlerini almaları için önemli projelere imza atıyoruz dedi. Özel eğitimde bireylerin akranları ile birlikte eğitilmeleri temel ilkedir. Bunun gerçekleşemediği durumlarda dahi, özel eğitim sınıf ve okullarında uygulanan programların temel amacı, bu bireyleri normal okullarda eğitim alabilecek yeterliliğe ulaşmasıdır.Bu nedenle engelli eğitiminde hedef;Özel Eģitime Ihtiyaç duyan bütün  okullarımızda eğitim almalarının sağlanması, eğitime ihtiyacı olan tüm engelli bireylere ulaşılması ve verilen eğitimin kalitesinin artırılması olmalıdır ifadesini kullanan...


Dr. Hüsülüoğulları şimdi ise Özel Çocukları yetiştiren Olağanüstü Öğretmenler projesine birlikte imza atacağız dedi.Projelerimizin birlik ve beraberliğimizin hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Dilek ve temennilerle devam eden genel kurul, yapılan açıklamaların ardından  toplu aile resmi çektirerek sona erdi.


 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam