Dev derbiyi Galatasaray kazandı! 2-0

Spor 30 Nisan 2018 08:42
Videoyu Aç Dev derbiyi Galatasaray kazandı! 2-0
A
a

Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti ve liderliği bırakmadı.Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Şampiyonluk yolundaki en kritik maçı 2-0 kazanan Galatasaray liderliği geri aldı...

NEGREDO KAÇIRDI FERNANDO ATTI

İlk 45 dakikaya iki takımın da kaçan golleri damga vurdu. Önce henüz 30. saniyede Rodrigues Fabri'yle karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderemedi. 20. dakikada ise Galatasaray savunmasının büyük hatasında Negredo topu Muslera'nın üzerinden aşırttı ancak meşin yuvarlak yandan dışarı gitti. 

Mücadelenin ilk golü 25. dakikada geldi. Nagatomo'nun içeri çevirdiği topu Fernando ağlara gönderdi ve sarı-kırmızılı takımı 1-0 öne geçirdi. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. 

TOSİC KIZARDI, GOMİS PENALTI KAÇIRDI

Derbinin 64. dakikasında Galatasaray penaltı kazandı. Tosic'in Gomis'i düşürmeseyle sarı-kırmızılı ekip penaltı kazanırken, Sırp futbolcu direkt kırmızı kart gördü. 

Penaltıda topun başına gelen Gomis, meşin yuvarlağı üst direğe nişanladı. Galatasaray kaçan penaltı ardından ikinci golü buldu. 69. dakikada Linnes'in getirdiği topta Rodrigues ceza sahasında iki rakibini ekarte ettikten sonra farkı 2'ye çıkaran golü attı.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÜYÜK AVANTAJ

Sezonun en kritik maçı nefesleri kesti. Kaçan pozisyonlar, kırmızı kart, penaltı ve 2 golün olduğu derbiyi Galatasaray kazandı, liderliği geri alırken, şampiyon yolunda da dev bir adım attı. 

Galatasaray, siyah-beyazlı ekibi yenerek puanını 66 yaparken Beşiktaş ise 62 puanda kaldı. Osmanlıspor'u deplasmanda yenen Başakşehir 65, Fenerbahçe'nin ise 63 puanı bulunuyor.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam