Daha önce Gregory van der Wiel'i İstanbul’a getiren ve her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe Neustadter'le de her konuda anlaşma sağladı

Spor 25 Haziran 2016 18:44
Videoyu Aç Daha önce Gregory van der Wiel'i İstanbul’a getiren ve her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe  Neustadter'le de her konuda anlaşma sağladı
A
a

Sezon sonunda savunmasından bir çok oyuncuyla yollarını ayıran F.Bahçe, transfer çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Fenerbahçe'den Roman'a 30 milyon lira 

Daha önce Gregory van der Wiel'i İstanbul’a getiren ve her konuda anlaşma sağlayan F.Bahçe ikinci transferini de Neustadter'le yaptı. Geçen sezon Alman takımı Schalke 04'te forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bittiği için bonservisi elinde olan Rus asıllı Alman oyuncunun menajeriyle temasa geçildi. Ardından da Neustadter, İstanbul’a çağrılıp baş başa görüşmeler gerçekleştirildi.

 BONSERVİSİ ELİNDE BULUNUYORDU

Bu yorucu ve yoğun maratonun ardından tecrübeli oyuncuyla anlaşma sağlandı. F.Bahçe 4 yıllık imza için Rus  savunma oyuncusunu ikna etti. Neustadter, Sarı-Lacivertli kulüpten yıllık 1.8 milyon euro ücret alacak. Bonservisi elinde olan oyuncuya ayrıca 2 milyon euro da imza parası ödenecek. 28 yaşındaki oyuncunun maliyeti bu şekilde TL bazında toplam 30 milyon TL'yi buldu.

EURO 2016'DA RUSYA FORMASI GİYDİ

Neustadter, Rusya Milli Takım formasıyla Euro 2016'da forma giymiş ve Pereira tarafından dikkatli bir şekilde takip edilmişti. F.Bahçe, UEFA kriterleri nedeniyle bu transferin kamuoyuna açıklamasını da geriye bıraktı. Küçük pürüzlerin giderilmesinden sonra transferin kamuoyuna resmen ilan edilmesi bekleniyor.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam