Cumhurittifakı 'Güzel haberler paylaşacağız'

ÇORUM 8 Şubat 2024 09:06
Videoyu Aç Cumhurittifakı 'Güzel haberler paylaşacağız'
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Vahit Kayırıcı, Murat Günay, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaretlerinde ilişkin bu cümleyi paylaştılar 'Güzel haberler paylaşacağız' dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaretine ilişkin bir fotoğraf paylaşarak, ‘Yeni devlet hastanesi, yeni ağız ve diş sağlığı hastanesi, yeni sağlık ocakları ve yeni onkoloji hastanesine ilişkin güzel haberleri en kısa sürede paylaşacaklarını duyurdu.

SAĞLIK BAKANI ZİYARETİ

Ahlatcı, MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ve AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ahlatcı, Çorum’un sağlıkta bölgenin en büyük merkezi olacağını iddia ederek, "Ziyaretimizde, yeni Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yeni Sağlık Ocakları, Onkoloji Teşhis ve Tedavi Merkezimizle alakalı güzel haberlerimizi çok kısa zamanda siz değerli hemşehrilerimizle paylaşacağımızı bildirmek istiyorum.” ifadelerine yer verdi.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam