Cumhur ittifakı kent merkezinde tarihi tur yaptı!

Güncel 17 Şubat 2024 22:30
Videoyu Aç Cumhur ittifakı kent merkezinde tarihi tur yaptı!
A
a

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil ibrahim Aşgın, Cumhur İttifakı ortakları MHP Milletvekili Vahit Kayrıcı ve parti yöneticileri ile birlikte kent merkezinde tarih turu yaptı...


Cumhur İttifakı paydaşları AK Parti ve MHP yöneticileri, kent merkezinde arasta, dikiciler çarşısı, Ulu Cami ve şehir müzesinde yapılan çalışmaları inceledi.Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, Ülkü Ocakları Başkanı Orhan TOsik ve bazı parti yöneticilerinin katıldığı tarih turunda, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edildi.

Başkan Aşgın, yaptığı açıklamada şöyle dedi...
“Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekilimiz Vahit Kayrıcı ve heyetimizle yapımında sona geldiğimiz Şehir Müzesi ve Millet Kütüphanesi ile restorasyonu bitmek üzere olan Ulu Camii’mizde incelemelerde bulunduk.Etap etap tarihi güzelliğini gün yüzüne çıkardığımız Tarihi Çöplü Arastamızı ve şaheserlerimizden Dikiciler Arastası’nı heyetimizle inceleyerek hemşehrilerimize selam verdik.”dedi.



Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam