Çorumlu, Gölge’ye doymadı

Magazin 7 Temmuz 2014 22:26
Videoyu Aç Çorumlu, Gölge’ye doymadı
A
a

Ramazan Sokağı’nın en kalabalık gösterisi Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı gerçekleştirilen Ramazan Sokağı etkinliklerinde Talha Bora Öge nam-ı diğer Gölge, sokağı dolduran yüzlerce hayranına doyumsuz bir gece yaşattı.

Radyo 7’nin sevilen isimlerinden ve Türkiye genelinde milyonlarca hayranı bulunan Talha Bora Öge, kendisini dinlemeye gelen çok sayıda Çorumlu hayranına hem şiirleriyle hem de türkülerle unutulmaz bir program gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak orkestra ile sahneye çıkan Gölge, yaklaşık bir buçuk saat sahnede kaldı. Birbirinden güzel hikâyeler ve yaşanmış komik olayları anlattığı programa gelen çok sayıda hayranı gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren programda Gölge’yi yalnız bırakmadı.

Program sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gölge’ye günün anısına çiçek takdim etti. Gölge de Zeki Gül’e son kitabı “Siyah”ı imzalayarak hediye etti.

Çorumlulara bağlama sürprizi

Çorum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Sokağı etkinliklerinde sahne alan Talha Bora Öge nam-ı diğer Gölge, Çorumlu hayranlarının kendisine gösterdiği sevgi seli karşısında eline bağlamasını alarak bir sürpriz yaptı. Bu zamana kadar sahne aldığı hiçbir yerde bağlamasını kullanmadığını söyleyen Gölge, “Bu sevgi karşısında Çorumlu kardeşlerime ben de bir sürpriz yapmak istiyorum. Bu zamana kadar sahnede hiç bağlama çalmadım. Sizler için bir Türk Halk Müziği parçası çalacağım. İnşallah beğenirsiniz.” dedi.

Parçanın bitiminde Çorumlu hayranları, Gölge’nin bağlama performansını uzun süre alkışladı.

Sevenleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar kitap imzalattı

Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Gölge, hayranlarına kitaplarını imzaladı. Gece 01.00’a kadar hayranları için kitap imzalayan Talha Bora Öge, nam-ı diğer Gölge, hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam