ÇORUM’UN YİĞİDİ ALİ KARSLI, MEZARI BAŞINDA ANILDI

ÇORUM 12 Temmuz 2017 13:45
Videoyu Aç ÇORUM’UN YİĞİDİ ALİ KARSLI, MEZARI BAŞINDA ANILDI
A
a

ÖZEL RÖPORTAJ:15 Temmuz 2016. Hain darbe girişiminin gerçekleştiği o karanlık gece. O gece darbeci askerler, Türksatı bastı. Hain teröristler, o gece televizyon yayınlarını kesmek üzere Türksat’a da gitti. Silah zoruyla istediklerini yaptıracaklardı. Ancak Çorumlu yiğidimizin orada olduğunu hesaba katmadılar.


15 Temmuz 2016. Hain darbe girişiminin gerçekleştiği o karanlık gece. O gece darbeci askerler, TRT’yi bastı. Sözde darbe bildirisini silah zoruyla okuttu. Hain teröristler, o gece televizyon yayınlarını kesmek üzere Türksat’a da gitti.

Silah zoruyla istediklerini yaptıracaklardı. Ancak Çorumlu yiğidimizin orada olduğunu hesaba katmadılar. Ali Karslı canını ortaya koydu ve darbecilere istediklerini vermedi. Aradan bir yıl geçti. Şehidimizin annesi Aysel Karslı hala ağlıyor, ancak başı dik ve gururlu.


 ALİ_KARSLI 15 Temmuz 2016’da Fetullahçı Terör Örgütü üyesi bir grup asker televizyon yayınlarını kesmek için Ankara’da Türksat Gölbaşı Yerleşkesine girmek istedi.  Ancak Çorumlu yiğidimiz Türksat Hukuk Müşavirliği personeli Ali Karslı darbeci askerlere izin vermedi.

Canı pahasına direndi. Ali Karsı, o gece şehit olan 249 şehitten biriydi.15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde Ali Karslı Çorum’da bulunan mezarı başında anıldı. Karslı’nın Hıdırlık Mezarlığı’ndaki kabrini protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş da ziyaret etti.
Şehit Karslı’nın annesi Aysel Karslı, Tv19 mikrofonuna konuştu. Evladının acısının hiç geçmediğini söyleyen anne Karslı, gururluydu.

15 Temmuz şehidi Ali Karslı’nın kabri başında Kur'an-ı Kerim de okundu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam