ÇORUM'UN EN BAŞARILI BÜROKRATI ASIM BALCI

Güncel 23 Nisan 2014 18:34
Videoyu Aç ÇORUM'UN EN BAŞARILI BÜROKRATI ASIM BALCI
A
a

Çorum'lu Hemşehrimiz Asım Balcı : Türksat Yönetim Kurulu üyesi,Ankara Kalkaınma ajansı ve Milli Eğitim Müsteşar Yardımcısı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Genel Sekreterlik görevine atandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, Balcı Oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Kamil Kılıç'tan boşalan Genel Sekreterliğe, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Asım Balcı getirildi

Atama kararnamesinin  ardından ,Ankara Büyükşehir Belediyesi Genelsekteri görevini yapan Kamil Kılıç'ın yerine gelen Doç. Dr. Asım Balcı görevine Cuma günü başlıyor.



Asım Balcı Kimdir ; Asım Balcı 1971 Çorum doğumludur. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Doç. Dr. Asım Balcı, Yüksek Lisansını ABD'deki University of Kentucky'de tamamladı.

Daha sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde doktorasını bitirdi. Bir süre Muğla Üniversitesinde görev yaptıktan sonra, 2003-2007 yıllarında Sağlık Bakanlığı’nda Bakan Danışmanı olarak görev aldı.


Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Asım Balcı, 2007-2010 yılları arasında da Türksat A.Ş. de e-Devlet ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevlerinde bulundu. Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevini yürütürken Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak atandı.

Birçok AB projesinde yer alan ve yürüten Asım Balcı'nın çok sayıda yayınlanmış makale ve kitabı bulunmaktadır.


Balcı, iyi düzeyde İngilizce bilmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.


www.hitittv.com , Genel yayın yönetmenimiz Elvan Şimşek  hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı’yı kutlar, yeni görevinde başarılar diler.

 
 



Kaynak : www,hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam