Çorum-Merzifon yolunda yolcu otobüsü yandı!

ÇORUM 15 Şubat 2024 15:41
Videoyu Aç Çorum-Merzifon yolunda yolcu otobüsü yandı!
Çorum-Merzifon yolunda yolcu otobüsü yandı!
A
a

Video haber izle: Çorum'da kamyona çarpan otobüs alev alev yandı. Feci kazada ilk belirlemelere göre, 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Çorum-Merzifon yolunda yolcu otobüsü yandı!
  • Yaralı yolcularının bazılarının Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldılırken, Vali Doç Dr. Zülkif Dağlı'nın da yaralıların son durumu ile ilgili bilgi almak için hastaneyi ziyaret etti. Basın mensuplarına açıklamada bulundu...
  • Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı da beraberinde Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, Jandarma Komutanı Albay Nail Çetinkaya ile birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıları ziyaret ederek, yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Kaza, Çorum-Merzifon karayolu 36. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorum'dan Samsun'a ulaşmak üzere hareket eden Süleyman Ç. idaresindeki 34 EPR 665 plakalı yolcu otobüsü, Muharrem İ. yönetimindeki 19 AL 216 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otobüs alevlere teslim oldu. İlk belirlemelere göre, kazada otobüsteki 2 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.Kazayla ilgili detaylı araştırma ve soruşturma yapılıyor.


Vali Dağlı, kazanın otobüsün kamyona arkadan çarpmasıyla meydana geldiğini belirterek; "Kazada yangın ortaya çıktı ve yangın maalesef bizim için üzücü oldu. 2 vatandaşımızı kaybettik. Otobüsümüzde 8 vatandaşımız vardı. Yolcu sayısının fazla olmaması, bizi teselli eden unsur.Yaralı vatandaşlarımızın genel durumlarının iyi olduğunu başhekimimizden ve ilgili doktorlardan öğrenmiş olduk. Onlara da acil şifalar diliyoruz. İnşallah en kısa zamanda tedavileri tamamlanarak taburcu olurlar. Başsavcımız, savcılarımız olay yerine gittiler, tespitlerini yaptılar. Elim bir kaza oldu, hepimiz çok üzüldük ancak ilk dakikalardan itibaren ilimizden itfaiye, emniyet, jandarma, tüm sağlık kuruluşlarımız, AFAD'ımız olay yerine gitmek suretiyle olaya müdahale etti. 6 vatandaşımızın durumunun iyi olması bizim için teselli verici. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Allah bu şekilde belaları göstermesin diyorum. Vatandaşlarımızı tedbirli olmaya davet ediyorum." dedi .




 
Çorum-Merzifon yolunda yolcu otobüsü yandı!
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam