Çorum Dini ve devlet mülkü millet muhafazası için Nöbette kaldı

ÇORUM 17 Temmuz 2017 10:02
Videoyu Aç Çorum Dini ve devlet mülkü millet muhafazası için Nöbette kaldı
A
a

Çorum'da vatandaşlar, Hürriyet Meydanı'ndaki İki günlük demokrasi nöbetini tamamladı.

Çorum'da vatandaşlar, Hürriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine devam etti.

Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanda bir araya gelen vatandaşlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılan programda, alana kurulan ekranlara FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini anlatan görüntüler yansıtıldı. FETÖ aleyhine slogan atan vatandaşlar, zaman zaman tekbir getirdi.

İl Müftülüğü görevlilerince ilahi dinletisinin sunulduğu programda, İl Müftüsü Ahmet Akın şehitler ve ülkenin bekası için dua etti.

Nöbete Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,Ak Parti Teşkilat başkan Yardımcısı Murat Yıldırım,Ak Parti İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ,İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Üstündağ, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu,Merkez İlçe Başkanı Erhan akar,İl Gençlik Kolları Başkanı,burak Köse'nin yanı sıra kurum müdürleri ile siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam