Sondakika haber: Çorum’da Pazartesi Pazarı bölgesinde meydana gelen silahlı kavga sonucu baba ve oğlu yaralandı.
SONDAKİKA GELİŞMESİ SİLAHLI KAVGANIN
SEBEBİ BELLİ OLDU!..
ÇORUM'DA DÜNÜRLER ARASINDA
SİLAHLI KAVGA BABA VE OĞUL YARALANMIŞTI!
Çorum’un Ulukavak Mahallesi Tarakçı 8. Sokak’ta meydana gelen olayda baba ve oğul silahlı kavgada yaralandı.
AİLE İÇİ GERİLİM SİLAHLI ÇATIŞMAYA DÖNÜŞTÜ
Edinilen bilgilere göre, genç çift arasında yaşanan tartışmanın ardından kadın baba evine döndü. Üç gün sonra eşini arayarak kendisini almasını istedi. Bunun üzerine damat, babasıyla birlikte kayınpederinin evine gitti.
TARTIŞMA KISA SÜREDE ŞİDDETE DÖNÜŞTÜ
İddiaya göre, evde başlayan tartışma hızla büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Damadın babası, tabancayla ateş açarak kayınpeder A.G.'yi (52) bacağından, gelininin kardeşi E.G.'yi (28) ise elinden vurdu.
POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri, olayın şüphelisini gözaltına alırken, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Yetkililer olayın detaylarını ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Silahlı kavganın neden çıktığı ve tarafların ifadeleri soruşturma kapsamında değerlendirilecek.
Edinilen bilgilere göre,çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayın ardından vatandaşlar büyük panik yaşarken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI!
- Sağlık ekipleri, yaralı baba ve oğluna olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. SORUŞTURMA SÜRÜYOR!
- Yetkililer, olayın nedeni ve faillerin belirlenmesi için geniş çaplı bir araştırma yapıyor. Güvenlik kameraları incelenirken, polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.