Çorum'da Organize Sanayi Bölgesi 4'e yükseldi

ÇORUM 30 Ocak 2024 13:01
Videoyu Aç Çorum'da Organize Sanayi Bölgesi 4'e yükseldi
A
a

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü, Çorum’un İskilip İlçesi Organize Sanayi Bölgesi'nin Türkiye’nin 361’inci sanayi bölgesi olduğunu duyurdu...

  • Çorum Valimiz Doç.Dr. Zülkif Dağlı'nın girişimleri sonuç verdi.

Çorum Valisi Zülkif Dağlı, İskilip ilçesine organize sanayi bölgesi (OSB) kurulduğunu bildirdi.Dağlı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğündeki proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, İskilip OSB Müdürlüğü kuruluşuyla ilgili işlemlerin tamamlandığını, evrakın Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına gönderildiğini söyledi.İskilip OSB'nin hayırlı olmasını dileyen Dağlı, sürece ilişkin "İl Genel Meclisimizi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığımızı ve İskilip Belediyesi Meclisimizi olağanüstü toplantıya çağırmak suretiyle kararlarımızı aldık. Tüm prosedürler tamamlandı. Müteşebbis heyetimizi oluşturduk, kararımızı da göndermiş olduk." bilgisini verdi.Dağlı, Alaca ilçesine OSB kurulması için de çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Sanayi üretimi ve ihracatıyla öne çıkan Çorum'da kent merkezi ile Osmancık ve Sungurlu ilçelerinde 3 OSB bulunuyor. İskilip'e kurulacak 4. OSB ile kentin üretim ve istihdam kapasitesinin artırılması hedefleniyor.



ÇORUM'DA OSB SAYISI 4'E YÜKSELDİ!..
 İSKLİP'Lİ HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.
  •  OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü, Çorum’un İskilip İlçesi Organize Sanayi Bölgesi'nin Türkiye’nin 361’inci sanayi bölgesi olduğunu duyurdu...
  • Bilindiği üzere Çorum’un İskilip İlçesi OSB'nin tüzel kişilik kazanmasıyla alt yapı çalışmaları başladı. Kentte organize sanayi bölgesi sayısı Çorum merkez, Osmancık, Sungurlu ve son olarak İskilip ile 4’e yükseldi.




#Çorum
#İsklip
#Organizesanayi
#hayırlıolsun
Çorum Gazetesi

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam