Çorum'da Korona Virüs şüphesi Negatif çıktı

ÇORUM 28 Şubat 2020 20:31
Videoyu Aç Çorum'da Korona Virüs şüphesi Negatif çıktı
A
a

Sondakika haber E.Şimşek: Çorum'da Sosyal medya mecralarında bazı kişiler tarafından ilimizde Yurt dışından gelen bir kişinin koronavirüs taşıdığı şüphesiyle hastaneye yatırılmıştır. Gelen tahlil sonuçlarında Negatif çıkmıştır. Korana virüs iddialarının gerçeği yansıtmadığı bilgisine ulaştık...


BU HABERİ İLK DEFA BİZDEN DUYACAKSINIZ!.


Sondakika haber E.Şimşek: Çorum'da Sosyal medya mecralarında bazı kişiler tarafından ilimizde Yurt dışından gelen bir kişinin koronavirüs taşıdığı şüphesiyle hastaneye yatırılmıştır. Gelen tahlil sonuçlarında Negatif çıkmıştır. Korana virüs iddialarının gerçeği yansıtmadığı bilgisine ulaştık.
Bu kişinin karantinaya alındığı şeklinde haberler yayılmıştır. İlimizde koronavirüs hastası veya şüpheli vaka bulunmamakta olup, yayılan haberler asılsızdır.
#corum
#hitittv

Sondakika Valilik açıklması


Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Çorum’ da Koronavirüs vakası görüldüğüne dair basında yer alan bazı haberlerle ilgili kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulmuştur:

S.A. isimli hastamız 27.02.2020 günü saat 17:00 sularında boğaz ağrısı şikayeti ile T.C. Sağlık Bakanlığı Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine başvurmuştur. Daha önce Koronavirüs vakası olan bir ülkeye seyahatte bulunduğu öğrenilmiş; yapılan acil tetkikler neticesinde yakın takip ve tedbir amacı ile hastaneye yatırılarak tedavisine karar verilmiştir. Hastadan alınan 2019nCoV-PCR testi bugün 16:00 sularında negatif ( Hastalığa rastlanılmamış) gelmiş, dolayısıyla hastanın taburcu edilmesine karar verilmiştir. İlimizde endişe edilecek herhangi bir durum bulunmamaktadır, gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Hastamıza ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, tüm Çorumlulara hastalıktan azade, sağlık ve sıhhatli günler dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam