Çorum'da Geleneksel Bayramlaşma Töreni Yapıldı!

ÇORUM 11 Nisan 2024 15:42
Videoyu Aç Çorum'da Geleneksel Bayramlaşma Töreni Yapıldı!
A
a

Çorum'da Ramazan Bayramı dolayısıyla Valilik ve Belediye tarafından program düzenlendi.Vali Dağlı ve beraberindekiler, vatandaşlarla bayramlaştı.



Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Çorum Belediyesi bahçesindeki programda yaptığı konuşmada, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.Manevi huzurla idrak edilen ramazan ayını tamamlayarak Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dağlı, bayramda sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının pekişmesi, yardımlaşma ve dayanışmanın yaygınlaşmasını temenni etti.

Vatandaşların huzur ve güven ortamında geçirmesi için ilgili kurumların tedbirlerini aldığını aktaran Dağlı, "Bayram süresince yollarda olacak vatandaşlarımızın güvenliğini ön planda tutarak, kurallara riayet etmelerini sağlamak amacıyla uygulama ve bilgilendirme çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın sevdikleriyle birlikte bayram geçirmeleri en büyük temennimizdir. Bunu sağlamak için tüm birimlerimiz özverili şekilde çalışmaktadır." dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da konuşmalarında vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam