Çorum’da çekilen “Çam Yarması”

ÇORUM 26 Aralık 2016 21:37
Videoyu Aç Çorum’da çekilen “Çam Yarması”
Çorum'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri
A
a

Video Haber İzle: Çam yarmasının yapımcısı ve oyuncuları TV19'da E.Şimşek'in Çay molası programının konuğu oldular. Dünyanın merkezi Çorum’da çekilen “Çam Yarması” isimli komedi filmi yeni yılla birlikte Türkiye’de tüm sinemalarda gösterime girecek.



Yönetmenliğini Sefa Özçelik’in yaptığı oyuncu kadrosunda Dilber Ay, Yakup Yavru, Ferdi Kurtuldu, Tevfik İnceoğlu, Koray Ergün, Ömer Faruk Nas, Belkıs Akçıl, Bülent Mert gibi isimlerin yer aldığı Çorumlu yapımcı Murat Kuşçu’nun da başrolünü paylaştığı komedi filmi yeni yılla birlikte Türkiye’de tüm sinemalarda gösterime girecek.

Yapımcı firmanın sahibi ve filmin oyuncularından Çorumlu Murat Kuşcu, evrensel bir film hazırlamak için yola çıktıklarını söyledi. İnsanların izlerken zevk alacağı bir film ortaya çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Kuşcu, “Bu filmde insanları bol bol güldüreceğiz. Bu konuda son derece iddialıyız” dedi.



Yönetmen Özçelik de sinemaseverlerin beğenecekleri bir yapıma imza atacaklarını ve iyi bir gişe hedeflediklerini belirterek, filmle Çorum’un tanıtımına da olumlu katkılar sağlayacaklarına inandığını söyledi. Bu arada, hikayesi Murat Kuşçu’ya ait olan filmin senaryosunu ise Tuğrul Geylan ve Murat Kuşcu yazdı.



 
Çorum'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam