Çorum'da 'En İyi Narkotik Polisi Anne' Projesi

ÇORUM 8 Aralık 2020 18:40
Videoyu Aç Çorum'da 'En İyi Narkotik Polisi Anne' Projesi
A
a

Çorum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince vatandaşlara "En iyi narkotik polisi anne" projesi tanıtıldı...


 

Kentteki bir alışveriş merkezinde stant kuran ekipler, vatandaşlara "Uyuşturucu madde nedir?", "Madde bağımlılığı nedir?", "Uyuşturucuya başlama nedenleri", "Bağımlılık döngüsü" başlıklarının yer aldığı bilgilendirici broşürler dağıttı.

Narkotik suçlarla mücadelenin önemine dikkat çekilen broşürlerde, ayrıca madde bağımlısı olunmadan kullanımın fark edilmesi ve erken müdahalenin hayat kurtardığı vurgulandı. Broşürde bulunan "Gözümüz Olun" bölümünde ise vatandaşlardan karşılaştıkları uyuşturucu ticaretini doğrudan ve en hızlı şekilde güvenlik güçlerine bildirilmesi istenirken, uyuşturucuyla mücadele uygulamasının (UYUMA) nasıl indirileceği ve madde bağımlılığı ile mücadele çözüm merkezlerinin isim ve telefon numaraları da yer aldı. "En iyi narkotik polisi anne" projesinin tanıtımına narkotik köpeği Zeus da katıldı. Standı ziyaret eden vatandaşlar narkotik köpeğine yakın ilgi gösterirken bol bol fotoğraf çekti.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam