Çorum Belediyesi EMITT Fuarı’nda Yerini aldı!

ÇORUM 7 Şubat 2024 18:51
Videoyu Aç Çorum Belediyesi EMITT Fuarı’nda Yerini aldı!
A
a

Çorum Belediyesi, şehrimizin tarihi güzelliklerini ve kültürel mirasını tanıtmak amacıyla 6-9 Şubat tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen EMITT Fuarı’nda yerini aldı.



Dünyanın beş büyük turizm fuarından biri olan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 6-9 Şubat tarihlerinde dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 27. kez İstanbul’da bir araya getiriyor.  Çorum Belediyesi de ilimizin tanıtımı ve turizminin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bu önemli fuarda yerini aldı. Çorum Valiliği ile Çorum Belediyesi tarafından kurulan stantta, şehrimizin tarihi güzellikleri, kültürel mirası ve eşsiz lezzetleri ziyaretçilere tanıtılıyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, EMITT fuarının turizm ve tanıtım anlamında en önemli fuarlardan birisi olduğuna dikkat çekerek “Bu yıl 27’inci düzenlenen bu fuarda Çorum Belediyesi olarak yerimizi aldık.” dedi.

Şehrin tanıtımına yönelik çalışmaları önemsediklerine dikkat çeken Başkan Aşgın, “Bunun için ülkemizdeki önemli fuarlarda şehrimizi tanıtmak için yer alıyoruz. EMITT Fuarı da turizm ve tanıtım anlamında en önemli fuarlardan biri. Hazırladığımız tanıtım videolarıyla ve yayınlarıyla şehrimizi ve kültürümüzü uluslararası bu fuarda tanıtıyoruz. EMITT Fuarı’nın şehrimizin tanıtımına katkı vermesini temenni ediyorum.” dedi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam