Çorum Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

ÇORUM 15 Kasım 2023 14:21
Videoyu Aç Çorum Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
A
a

Çorum Belediyesi yeni hizmet araçları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.Gazi Caddesi Saat Kulesi Hürriyet Meydanı’nda düzenlenen programa Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, MHP yöneticisi Lütfi Tekin katıldı...



BELEDİYEMİZ 4 YILDA 147 YENİ ARAÇ ALDI

Belediye’nin bazı icraatlarına değinen Aşgın, mali disiplini sağladıklarını vurgulayarak, konuşmasında özetle şöyle dedi: “Çorum Belediyesi olarak göreve geldiğimizde belediyede kiralık araç sistemi vardı. Arkadaşlar bana bir rapor sundu. Belediye’de bir aracı 3 yıl kiralamasak o kiraya 3-4 yılda yeni araç satın alıyoruz. 100'ün üzerinde kiralık aracımız vardı. Kiralık araç sistemini yüzde 50 düşürdük. Araçları yavaş yavaş kendimiz alalım istedik. 4 yılda binek, temizlik, iş makinesi araçları olmak üzere 147 yeni araç almışız. Araç filomuz toplamda 370'e ulaştı. Toplu ulaşımı kamulaştıran ilk belediyelerdeniz.

2023 yılı içerisinde 27 yeni hizmet aracımızı daha filomuza kazandırdık. Bu araçlar TOGG, 5 otobüs, körüklü otobüs, 2 süpürme aracı, 2 sıkıştırma çöp aracı, yer altı konteyner alma aracı, 3 pikap, minibüs, 2 cenaze taşıma aracı, kombine kanal aracı, mobil hizmet aracı, mobil ikram karavanı, mini yükleyici araç, mini golf aracı, ATV ve 3 motorsiklet.

Böylece görev süremiz boyunca 147 aracı Belediyemize ve şehrimize kazandırmış olduk. Rabbim, memleketimize hizmette kazasız belasız kullanmayı nasip etsin" dedi...

MHP yöneticisi Lütfi Tekin ve AK Parti İl Başkanı Murat Günay’ın belediye icraatlarını öven konuşmalarının ardından dua ve araçların anahtar teslimi yapıldı.Törene bazı protokol üyeleri, sivil toplum ve Cumhur İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam