ÇORUM BELEDİYE SPOR BU HAFTAYI BAY GEÇTİ

Spor 31 Ekim 2015 16:37
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR BU HAFTAYI BAY GEÇTİ
A
a

Çorum Belediyespor bay haftasında Bergamaspor ile oynayacağı maçların hazırlıklarını sürdürüyor.

Çorum Belediyespor bay haftasında Bergamaspor ile oynayacağı maçların hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı Siyahlı takım Teknik Direktör Aytekin Kıran dün Kastamonuspor - Erzincanspor maçını izlemek için Kastamonu’ya gitmesi nedeniyle dünki çalışmayı antrenör Serkan Sevinç ve kaleci antrenörü Salih Aydın yaptırdı.
 
Buğra’nın özel proğram doğrultusunda güçlendirme çalışması yaptığı antrenman saat 14.00’da Nazmi Avluca sahasında başladı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman daha sonra dar alanda pas çalışması ile devam etti. Ardından da yarı sahada taktik çift kale maç yapan kırmızı siyahlı futbolcuların hayli neşeli olduğu gözlendi.
 
Oldukça tempolu geçen taktik çalışma sırasında antrenör Aytekin Kıran futbolculara sık sık uyarılarda bulunarak ayaklarında top tutmamalarını istedi. Futbolculardan pas yapmalarını isteyen antrenör tempolu geçen çalışmadan son derece memnun olduğu gözlendi.
 
Çorum Belediyespor Erzincanspor maçının hazırlıklarını bugün saat 13.30’da Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam