Çorum AK Parti binası önünde yapılan eylemlerle ilgili açıklama geldi

ÇORUM 28 Haziran 2023 17:25
Videoyu Aç Çorum AK Parti binası önünde yapılan eylemlerle ilgili açıklama geldi
A
a

Ak Parti İl Başkanı Av. Murat Günay"Sürece, olaya ve olayın arkasındaki kişi ya da kişilere ilişkin daha detaylı yazılı basın açıklaması ayrıca basın kuruluşlarına iletilecektir." dedi...

AK Parti İl Başkanı Murat Günay, muhtarlar ve diğer sanık yakınlarının AK Parti binası önünde yaptığı eylemlerle ilgili açıklama yaptı.AK Parti binası önünde toplanılarak şahsına hakaretler yapıldığını, tehdit edildiğini ve iftira atıldığını ileri süren Murat Günay, yasal yollara başvuracağını söyledi.Günay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

'SUÇ VASFINDAKİ EYLEMLERE KARŞI YASAL
YOLLARA BAŞVURMAYA DEVAM EDECEĞİM'

Kararın akabinde sanık yakınları tarafından şahsım hakkında karalama kampanyası başlatılmış olup, şahsımı şikâyetten vazgeçirmek için duruşma sonunda Adliye içinde, dışında ve sonrasında günlerdir Ak Parti İl Binası önünde şahsıma iftiralarla hakaret ve tehditler savurmaya devam edilmektedir. Sanık yakınlarının aileme ve şahsıma yönelik bu eylemleri hakkında Adli mercilere gerekli suç duyusunda bulunulmuştur. İfade özgürlüğü ve basın açıklaması adı altında kimsenin kimseye hakaret etmeye, iftira atmaya, huzur ve sükûnunu bozmaya hakkı yoktur. Bu kapsamda şahsıma ve aileme yönelik suç vasfındaki eylemler karşısında yasal yollara başvurmaya devam edeceğimin bilinmesini özellikle belirtmek istiyorum. 

"Bilindiği üzere 29.03.2023 günü 23.30 sıralarında şahsıma yönelik ramazan yardım kartlarını yağma amaçlı saldırıyla ilgili yapılan yargılama sonucunda; Çorum 2.Ağır Ceza Mahkemesinin 22.06.2023 tarihli ve 2022/157 sayılı kararıyla sanıklar Z.O., Ü.B, S.E.,F.Y ve İ.H.’nin “Birden fazla kişi tarafından gece vakti yol kesmek sureti ile birlikte yağma” suçundan cezalandırılmalarına karar verilmiştir.

'OLAYIN ARKASINDAKİ KİŞİLERLE
İLGİLİ DETAYLI AÇIKLAMA YAPILACAK'


Sürece, olaya ve olayın arkasındaki kişi ya da kişilere ilişkin daha detaylı yazılı basın açıklaması ayrıca basın kuruluşlarına iletilecektir."



AK Parti İl Başkanı Darp Edilmişti! Muhtarlara Ceza Yağdı;
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam