CHP'li Aytun Çıray'dan akıllara durgunluk veren çağrı ekonomiyi batırmaya davet

Güncel 20 Nisan 2017 14:54
Videoyu Aç CHP'li Aytun Çıray'dan akıllara durgunluk veren çağrı ekonomiyi batırmaya davet
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi seçimleri geçersiz sayma, meclisten çekilme gibi birbiri ardına gelen skandalların ardından şimdi de kendi ülkesini batırmak için ülke ekonomisini boykot eden milletvekili skandalıyla çalkalanıyor.Türkiye düşmanı Batı medyasında başlatılan Türkiye’ye yönelik ekonomik kuşatmaya CHP’den skandal bir destek geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, "Zorunlu alışverişlerim dışında ekonomik faaliyetlerimi en aza indiriyorum. Sözcü'den başka gazete bile almayacağım" yazdı ve tepkilerin ardından paylaşımını kaldırdı.

Daha sonradan tweetin ekran görüntüsünü paylaşan Çıray, "Danışmanımın sığdıramadıği için yazmadığı @yurtgazetesi @AydinlikGazete ve @cumhuriyetgzt vb gibi özgürlükçü gazeteler eksik olmuş. Özür" yazarak, skandal çağrısını devam ettirdi.


Resmi Twitter'da görüntüle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da CHP'li vekil Çıray'a benzer bir çağrıda bulunmuştu. Referandum sonuçlarını kabul etmediğini 16 Nisan akşamı ifade eden Kılıçdaroğlu, halkı sonuçlara karşı protestoya çağırmıştı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam