CB: Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı sona erdi

Asayiş haber 6 Kasım 2019 07:23
Videoyu Aç CB: Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı sona erdi
A
a

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı sona erdi.İşte açıklama...


İletişim Başkanı Altun'dan Yüksek İstişare Kurulu toplantısına ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda Barış Pınarı Harekatı'nın bölgesel ve uluslararası yansımaları ve FETÖ ile mücadele ele alındı. Kurulda, FETÖ ile mücadeleyi zafiyete uğratma potansiyeli taşıyan tutum ve davranışlara asla izin verilmeyeceği güçlü biçimde vurgulandı.Toplantıda, 15 Temmuz hain darbe girişiminin faili FETÖ'ye karşı yürütülen kararlı mücadeleden asla taviz verilmeyeceği üzerinde hassasiyetle duruldu. 
 

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı bugün Erdoğan başkanlığında yapıldı.

Konuya dair İletişim Başkanı Fahrettin Altun şu açıklamada bulundu:

Barış Pınarı Harekatı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele konuları toplantıda ele alındı. Cumhurbaşkanımız, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili Yüksek İstişare Kurulu üyelerini bilgilendirdi.

Türkiye'nin Suriye'de haklı bir mücadelesini açıklayan Cumhurbaşkanımız, harekatın esas amacının terör örgütleriyle mücadele olduğunu yineledi.

Ülkemizin uluslararası alanda maruz kaldığı baskıların Barış Pınarı Harekatıyla daha da arttığına üyeler de dikkat çekmiştir. Bu kapsamda Türkiye'nin haklı mücadelesini uluslararası kamuoyuna anlatmak ve ülkemiz aleyhinde yapılan kara propaganda faaliyetleri ile mücadele etmek amacıyla stratejik iletişim kanallarının nasıl daha iyi kullanılabileceği tüm boyutlarıyla konuşuldu.

Kurulda 15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ'ye karşı verilen mücadeleden asla taviz verilmeyeceğinin üzerinde duruldu. Bu terör örgütüyle mücadeleyi zayıflatmaya çalışacak tutum ve davranışlara izin verilmeyeceği güçlü olarak vurgulanmıştır.



 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam