Büyük kapışma 16 Haziran Pazar günü saat 21:00

Asayiş haber 10 Haziran 2019 16:12
Videoyu Aç Büyük kapışma 16 Haziran Pazar günü saat 21:00
A
a

Sondakika : Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın ortak yayın tarihi, saati ve moderatörlüğünü kimin yapacağı belli oldu. Yapılan açıklamaya göre 16 Haziran 21.00'de tüm kanallarda yayınlanacak olan ortak yayınının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya üstlenecek...


Ortak yayının zamanı ve moderatörü belli oldu!
 

İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayları olan Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın televizyonda ortak canlı yayına çıkması siyaset gündeminde zirvede.

Gerçekleşecek olan bu yayının tarihi ve saati herkes tarafından merak ediliyordu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ikinci kez telefonda görüşmüş ve nihai karar artık verilmişti.

Mahir Ünal'dan yapılan açıklamaya göre, Engin Altay ile yürütülen çalışmaların tamamlandığını, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21.00'de canlı yayında herhangi bir kanalda değil, bütün kanallarda ortak yayın ile gerçekleşeceğini ve moderatörlüğünü de İsmail Küçükkaya'nın gerçekleştireceğini ifade etti.

Mahir Ünal ayrıca Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayınında ‘'eşit süre, eşit soru'' ilkesine göre yapılacağını da duyurdu.

 3534tetgeryr5756u

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam