BURSA YAPTI YAPACAĞINI Bursaspor 0-3 Vojvodina

Spor 8 Ağustos 2013 23:22
A
a

Bursaspor, Sırp Vojvodina'ya kendi evinde 3-0 yenilerek Avrupa'dan elendi

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turu rövanşında Bursaspor, ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Sırbistan'ın Vojvodina takımı ile karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmadan 3-0 mağlubiyetle ayrılan yeşil-beyazlılar Avrupa'ya veda etti. 

Karşılaşmaya istekli başlayan 
Bursa, 9. dakikada Oumaru ve 29. dakikada Vranjes'in golleri ile büyük bir şok yaşadı. 35. dakikada genç yıldız adayı Enes Ünal oyuna dahil olsa da kalan dakikalardaki baskı golü getirmedi. Son dakikalarda rakip yarı alana yıkılan Bursa'yı kontra yakalayan Vojvodina, 83. dakikada Kaludjerovic'in golü ile farkı 3'e getirdi ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz UEFA AvrupaLigi'nden elendi. 

İlk maçta son dakikada Taiwo'nun attığı gol ile üzülen Vojvodina ise özellikle Oumaru'nun ilk yarıda gösterdiği üst düzey performans ile 
UEFA Avrupa Ligi Play-Off'una yükselmeyi başardı. 

ŞOK BİR GOL! 

İlk düdükle birlikte rakip yarı alana yerleşen ve gol arayan 
Bursaspor'a karşın deplasman ekibi ise kendi sahasına yaslanan bir görüntü çizdi. Kontra ataklarla Sebastien Frey'i rahatsız eden Vojvodina aradığı golü de 9. dakikada buldu. 

Şener'in mutlak pozisyonu engelleyerek kornere çeldiği pozisyonun devamında kullanılan köşe vuruşu golle sonuçlandı. Marko Poletanovic'in yaptığı ortada Abubacar Oumaru'nun kafasına çizgide Frey'in müdahalesi yetmedi. 

VOJVODINA YAKALADI VE ATTI! 

Bu dakikadan sonra rakip alana yerleşen 
Bursaspor, kalede görülen 2. gol ile bir şok daha yaşadı. Maçın yıldızı Oumaru'nun pası ile ceza alanına giren Stojan Vranjes'in vuruşunda Frey'in son çabası meşin yuvarlağın ağlarla buluşmasını engelleyemedi. 

Bu dakikadan sonra 35. dakikada Enes Ünal oyuna dahil olurken, 
Bursaspor tribünlerinden tepkiler yükselmeye başladı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Bursa soyunma odasına 2-0 geride gitti. 

2. YARIDA 'YÖNETİM İSTİFA' SESLERİ! 

İkinci yarının başında tecrübeli isimlerden Tuncay Şanlı, Sebastien Pinto'nun yerine oyuna dahil oldu. Gol bulmak için tüm hatları ile saldıran 
Bursaspor, son paslarda başarılı olamadı. Rakip takım ise kontra ataklardan önemli pozisyonlar yakaladı. 

83. dakikada kontradan bir pozisyon yakalayan Vojvodina, Kaludjerovic'in golü ile farkı 3'e çıkardı ve
Bursa tribünlerinden yönetim istifa sesleri yükseldi. Kalan dakikalarda moral olarak oldukça büyük düşüş yaşayan Bursaspor olumlu bir oyun ortaya koyamadı ve temsilcimiz Avrupa'ya veda etti.

 
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

Çorum'un En Güvenilir Siyasetcisi Kim?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam