Bozdağ'dan Adil Öksüz açıklaması

Asayiş haber 30 Mart 2017 10:55
Videoyu Aç Bozdağ'dan Adil Öksüz açıklaması
A
a

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yaptığı açıklamada "Adil Öksüz'ün Türkiye'de saklandığını sanıyorum. Bence birileri Türkiye'de Adil Öksüz'ü saklıyor." dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ katıldığı televizyon programında ABD'nin Adil Öksüz açıklamasını değerlendirdi. Bozdağ, "ABD'nin açıklamasını tatmin edici bulmadım" dedi.

"Bence Adil Öksüz Türkiye'de saklanıyor" diyen Bakan Bozdağ, "kaçan FETÖ'cü neden ABD'ye gidiyor?  FETÖ'cülerin de izinleri iptal edilmeli" dedi.

ABD ARADIĞINI KABUL ETTİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz darbe girişiminin yönetildiği ana merkezlerden biri olan Akıncı Hava Üssüne ilişkin iddianameyi tamamladı. İddianamede Adil Öksüz'le ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

Darbe girişiminden 6 gün sonra ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu adına kayıtlı telefon numarasından Adil Öksüz’ün cep telefonunun arandığı belirlendi.

ABD Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada söz konusu arama doğrulanarak "Gelen talep doğrultusunda Öksüz'ün vizesini iptal ettik ve ABD yasaları gereğince Öksüz'ü arayarak kendisini bu konuda bilgilendirmeye çalıştık" denildi.

'GÜLEN KANADA'YA TAŞINACAK' İDDİASI

Trump yönetimine Türkiye'nin kaygılarını ilettik. Trump gelince tedirgin oldular. Biz, Türkiye olarak kaygılarımızı ilettik, ama henüz bir cevap verilmedi, tutuklanmadı, adli bir uygulamaya maruz kalmadı. Yeni yönetimle, eski yönetim arasında bu konuya bakış açısında fark var. Ama adli işlemlerin sonucu bakımından bir değişiklik yok.

HALK BANK MÜDÜR YARDIMCISININ TUTUKLANMASI

ABD samimi bir işbirliği içinde olmak istiyorsa yüzlerce FETÖ mensubu ABD'de. Onların oturma iznini ve vizesini neden iptal etmedi. Teröristbaşı ABD'den terör faaliyetlerine devam ediyor. ABD'den bu konuda hassasiyet ve samimi işbirliği beklerken orada her türlü faaliyetlerine devam ediyorlar. Eğer samimilerse inandırıcılığı için ABD'de bulunan FETÖ'cülerin vizelerinin iptal edilmesi ve teröristbaşının geçici tutuklanma talebinin yerine getirilmesi lazım. Her kaçan ABD'ye gidiyor. Bakıyorsunuz, Halkbank genel müdür yardımcısını ABD'de hemen tutukluyorsun. Peki bu darbe girşiminin arkasındaki ismi neden tutuklamıyorsun?

Kaynak : Haber10.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam