BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI CANLI SKOR

Spor 22 Eylül 2013 17:54
A
a

BEŞİKTAŞ : 1 GALATASARAY : 2 Gol:18 dakika Almedia 59dak72.dak.Drogba GS Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk derbisi bugün oynanacak. Lider Beşiktaş ile 6 puan gerisindeki Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maç saat 19:00

BEŞİKTAŞ : Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Sivok, Escude, Motta,
Hutchinson, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Fernandes ve Almeida

GALATASARAY: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya,
Gökhan Zan, Hakan Balta, Felipe Melo, Selçuk İnan, Engin Baytar,
Wesley Sneijder, Umut Bulut, Burak Yılmaz'

DERBİDE HAVA AÇIK

Meteoroloji'nin açıkladığı hava tahminine göre taraftara müjdeli haber geldi. Maçın başlayacağı saat 19:00'dan itibaren hava açık ve yağışsız olacak.

BEŞİKTAŞ ÇUBUKLU, Galatasaray KIRMIZI

Dev derbiye saatler kala iki ezeli rakibin sahaya hangi forma ile çıkacakları da belli oldu. Ev sahibi ekipBeşiktaş çubuklu formayla maça çıkacak. Galatasaray ise kırmızı formayla sahada olacak.

Gökhan Töre TARAFTARA SESLENDİ

Beşiktaş'ın bu sezona flaş bir başlangıç yapan futbolcusu Gökhan Töre, derbi maç öncesi sosyal medya hesabından taraftara mesaj yolladı. Beşiktaşlı yıldız, gönderdiği mesajda "Taraftar coştur bizi" derken, derbi öncesi taraftarlarından destek beklediğini ifade etti.

G.saray TARAFTARI TOPLANDI

Derbideki deplasman yasağı nedeniyle bugün Olimpiyat Stadı'ndaki maçta takımlarını destekleyemeyecek olan G.saray taraftarı, geçen seneki derbiler öncesinde olduğu gibi yine Florya'ya çıkarma yaptı. Metin Oktay Tesisleri'nin önünde toplanan Sarı-kırmızılı taraftarlar takımlarını maça uğurlayacak.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN DEV PANKART
Beşiktaşlı taraftarlar, derbi öncesinde pankart hazırladı. Hazırlanan pankartta 'Dönüşümüz muhteşem olacak' notu yer alırken Beşiktaş'ın şu an yapım aşamasında olan stadyumunun çizimi yer aldı. 

KOLTUKLARDA BİLİC MESAJI

Beşiktaş'ın festival havasında geçecek Galatasaray derbisinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nın koltuklarında teknik direktör Slaven Bilic'in taraftara mesajı olacak.

'Taraftar rekoru' başlıklı, Slaven Bilic imzalı mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Şanlı, fedakar Beşiktaş taraftarı, 110 yıldır her maçı sesinle, renginler, yüreğinle doldurdun. Zafer yolunda takımının rehberi, asi ruhu, yenilmez gücü oldun. Hiç dinmeyen desteğinle bugün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 76.127 Kartal tek yürek, yeni bir destana bir rekora imza attın. Bu zafer, bu gurur senin. Şükranlarımla"

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam