Beşiktaş-Fenerbahçe maçı

Spor 7 Mayıs 2017 10:22
Videoyu Aç Beşiktaş-Fenerbahçe maçı
A
a

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında 45+1'de Aboubakar'ın golüyle 1-0 yenik duruma düşen Fenerbahçe, Skrtel ve Josef'in kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kaldığı maçta 90+4'te Marcelo'nun kendi kalesine attığı golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı ve şampiyonluk yolunda rakibine büyük darbe vurdu.

Beşiktaş-Fenerbahçe mücadelesinden kareler

 

Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı son saniye golüyle yıkan, Çaykur Rizespor'u Sow'un son dakika golüyle yıkan Fenerbahçe, Vodafone Arena'da da yine santrası dahi yapılmayan bir golle inanılmaz geri dönüşe imza attı. Sarı-lacivertliler Dolmabahçe'de Aboubakar'ın 45. dakikadaki golüyle devre arasında 1-0 yenik girdi!

 

Beşiktaş-Fenerbahçe mücadelesinden kareler



FABRİ VE MARCELO'DAN BÜYÜK HATA
Fenerbahçe'ye hayat veren gol maçın 90+4. dakikasında geldi. Kullanılan duran topta Fabri kalesini terk etti. Mercelo'nun ters vuruşunda top siyah-beyazlıların ağlarına gitti! Bu golle karşılaşma 1-1 berabere sona ererken bu sonuç en çok zirve takipçisi Başakşehir'e yaramış oldu.Son dakika golüyle ağır yara aldığı maç sonrasında 65 puanda kalan siyah-beyazlılarla 2. sıradaki Başakşehir arasındaki puan farkı 4'ten 2'ye indi.


Beşiktaş-Fenerbahçe mücadelesinden kareler


FENERBAHÇE 9 KİŞİ TAMAMLADI
Beşiktaş karşısında kırmızı kart görerek oyundan atılan Martin Skrtel ve Josef de Souza, önümüzdeki hafta oynanacak olan Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Vodafone Arena'da son dakika golüyle beraberliği kurtaran Fenerbahçe, bu maçta 2 önemli oyuncusunu kaybetti. Quaresma'ya yaptığı hareket sonrasında ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kalan Martin Skrtel ve Oğuzhan Özyakup'a yaptığı faulle ikinci sarı kartını gören Josef de Souza, Antalyaspor ile oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesinde cezalı duruma düştü.

Beşiktaş-Fenerbahçe mücadelesinden kareler

 

------------------------------------------------------------------------------
Derbi öncesinde Beşiktaş'ın 64, Fenerbahçe'nin ise 56 puanı bulunuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Atınç Nukan, Marcelo, Adriano, Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Quaresma, Babel, Talisca, Aboubakar
Fenerbahçe: Volkan, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Ozan Tufan, Neustadter, Josef, Alper, Lens, Sow, Van Persie

ŞENOL GÜNEŞ'TEN OZAN TALİMATI

Bugün oynanacak derbi öncesinde Şenol Güneş'in gözü Ozan Tufan'ın oynayacağı sağ kanatta... tecrübeli teknik adam derbide Fenerbahçe'yi "çakma" sağ bekinin üzerine giderek vurmayı planlıyor.

Ryan Babel ve Ricardo Quaresma ile birebir görüşmeler yapan tercübeli teknik adam, Bursaspor'dan tanıdığı Ozan'ın sağ bekte çok aksayacağına inanıyor. Bu yüzden de kanat oyuncularından sürekli kanat değiştirirerek Ozan'ın üzerine gitmelerini istedi.

FENERBAHÇE'YE İYİ HABER

Fenerbahçe'ye Beşiktaş derbisi öncesi sakatlardan iyi haber geldi. Bir süredir idmanlara çıkamayan Jeremain Lens, Simon Kjaer ve Hasan Ali Kaldırım'ın durumlarının iyi olduğu ve bugün forma giyebilecekleri öğrenildi.

Ayağındaki şişlik nedeniyle bir kaç gün ayakkabı dahi giyemeyen Lens özel olarak uygulanan kuvvet testini başarıyla geçti. Lens gibi Kjaer ve Hasan Ali de testi başarı ile geçerek Advocaat'a "hazırız" mesajı verdi.

BEŞİKTAŞ'TA FIRAT AYDINUS KORKUSU

600 gün sonra Beşiktaş'ın bir maçına atanan Fırat Aydınus'un bazı istatistikleri siyah-beyazlı taraftarlarca gündeme getirilmeye başlandı. Tüm spor camiası tarafından Beşiktaşlı olduğu bilinmesine rağmen Beşiktaşlı taraftarlar Aydınus'un Fenerbahçe'yle çıktığı 26 maçta aldığı 23 galibiyet ve 3 beraberliği konuşuyor.

Kaynak : Haber10.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam