Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor Maçı

Spor 15 Mart 2015 16:45
Videoyu Aç Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor Maçı
A
a

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor Maçı

BEŞİKTAŞ 5 - 1 KAYSERİ ERCİYESSPOR

90' Maçın sonuna 4 dakika ekleniyor

84' Erciyes yine direğe takıldı. Oğulcan'ın ceza alanı dışı sağ çaprazından kaleye şutunda top, sol direkten döndü ve ardından savunma topu uzaklaştırdı.

82' Beşiktaş'ta bir oyuncu değişikliği daha. Mustafa Pektemek oyundan çıkarken yerine Cenk Tosun oyuna girdi.

81' K.Erciyesspor takımında ise Serdar Gürler'in yerine Oğulcan Çağlayan oyuna dahil oldu.

80' Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Demba Ba'nın yerine Oğuzhan Özyakup oyunda.

80' GOOLL!! RAMON MOTTA Demba Ba'nın pasında rakip ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Ramon Motta'nın kaleye gelişine şutunda savunmaya da çarpan top kaleci Gökhan'ı yanılttı ve top sağ köşeden ağlarla buluştu.

78' GOOLL!! MUSTAFA PEKTEMEK Mücadele boyunca iki net gol pozisyonundan yararlanamayan Mustafa Pektemek bu kez golü attı. Sol kanatta topla buluşan Gökhan, iki rakibini harika geçip ceza alanı dışı sol çaprazındaki Motta'ya pasını verdi. Motta'nın kale sahası sağ tarafına ortasında Mustafa topu kontrol edip şutunu çekti. Savunmadan seken top boşta kaldı ve Mustafa bu kez topu sol köşeye gönderip golü attı.

74' Mustafa Pektemek, net bir pozisyondan yararlanamadı. Sağ kanatta topla buluşan Olcay'ın kale sahasına ortasında Mustafa'nın yakın mesafeden kafa vuruşunda top direğin hemen yanından dışarıya gitti.

73' Beşiktaş'ta Necip Uysal'ın yerine Kerim Frei oyuna girdi.

70' Erciyesspor direğe takıldı. Edinho'nun ceza alanı sol çaprazından kaleye etkili şutunda top üst direkten oyun alanına döndü ve ardından savunma topu uzaklaştırdı.

66' Gelişen Beşiktaş atağında sol kanatta topla buluşan Gökhan Töre, ceza alanındaki Mustafa'ya yerden pasını verdi. Mustafa şutunu gönderdi ama top savunmadan sekti. Mustafa'nın ikinci vuruşunda ise top üstten dışarıya gitti.

48' GOOLL!! DRENTHE... Direnthe attı, fark 2'ye indi. K.Erciyes, rakip ceza alanına yakın bir noktadan kaleyi karşıdan gören bir bölgeden serbest vuruş kullandı. Drenthe topu sağ ayağıyla sol üst köşeye gönderdi ve harika bir golün altına imza attı.

46' İkinci yarı Erciyessporlu futbolcuların vuruşuyla başladı.

Cüneyt Çakır düdüğü çaldı İlk yarı sona erdi.

45' GOOLL!! OLCAY ŞAHAN Gelişen Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Necip'in uzun gönderdiği topu ceza yayının sol tarafındaki Demba Ba, baskı altında olmasına rağmen harika bir pasla topu ceza alanına ön bölümden giren Olcay'a verdi. Olcay da ceza alanı içinde karşı karşıya pozisyonda topu sağ köşeye gönderdi ve farkı 3'e çıkardı.

45' İlk yarının sonuna 2 dakika eklendi.



40' SARI KART! Erciyes ceza alanı içinde yaşanan gerginliğin ardından Ersan Gülüm sarı kart gördü.

39' Siyah beyazlılar, sol kanattan serbest vuruş kullandı. Tolgay'ın ceza alanına ortasında kafalardan seken top yine kornere gitti.

36' Kullanılan serbest vuruşta Murat'ın arka kale direği yakınlarına ortasında Mandjeck'in kafa vuruşunda yerden seken top üstten az farkla dışarıya gitti.

35' Sol kanattan gelişen Erciyesspor atağında Mehmet Akgün, son çizgi yakınlarına kadar gitti ve Ersan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

34' Demba Ba, kullandığı penaltı vuruşunda topu sağ köşeye yakın bir noktadan ağlara gönderdi.

33' PENALTI!! Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Motta'nın pasında topla buluşan Olcay, ceza alanına girdi ve Caner'den sıyrıldığı anda yerde kaldı ve karar penaltı. Caner Osmanpaşa sarı kart gördü.

30' K.Erciyesspor'da sakatlık yaşayan Cenk Ahmet Alkılıç'ın yerine Georges Mandjeck oyunda.

28' Etkili gelişen Beşiktaş atağında Gökhan Töre'nin ceza alanı dışından kaleye ortasında son anda Caner, topu karşıladı.

27' SARI KART! Erciyesspor'da Diakate, Demba Ba'ya yaptığı hareketten sonra sarı kart gördü.

26' Bu kez gole yaklaşan takım Erciyesspor oldu. Sağ kanattan gelişen hızlı gelişen atakta Cenk Ahmet'in kale sahasına ortasında savunmadan seken top kornere çıktı.

25' Beşiktaş, Gökhan Töre'nin attığı müthiş golle Erciyesspor karşısında 1-0 önde geçti. Rakip ceza alanı dışında sağ çaprazda topla buluşan Gökhan'ın yaklaşık 30 metre mesafeden şutunda top Anıl'dan da sekti ve kaleci Gökhan'ı da aşarak ağlarla buluştu.

21' Bu kez gelişen K.Erciyesspor atağında Anıl, sol kanattan ceza alanına girip son çizgiye kadar indi ama Franco'nun savunmasından topu içeriye çeviremedi ve top Anıl'dan dışarıya çıktı.

19' Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Tolgay'ın orta alandan pasında topu sağ çaprazda alıp ceza alanına giren Demba Ba, rakibinden sıyrılmak istedi ama başarılı olamadı. Seken topu alan Gökhan, kaleye şut denemesi yaptı ama top yine savunmaya takıldı.

13' Sağ kanatta topla buluşan Gökhan'ın harika ara pasında Mustafa topla buluştu ve rakibini güzel geçip ceza alanı içi sağ çaprazından kaleye vuruşunu yaptı ama top yan ağlarda kaldı.

10' Siyah beyazlılar, rakip ceza alanına yakın bir noktadan hafif sol çaprazdan serbest vuruş kullandı. Tolgay'ın ceza alanına ortasında Demba Ba'nın kale sahasına indirdiği topta Mustafa topu ağlara gönderdi ama Mustafa için ofsayt bayrağı kalktı.

8' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gökhan Töre'nin ceza alanına ortasında savunmada Diakhate topu karşıladı. Atağın devamında yine Gökhan topla buluştu ama taç çizgisi yakınlarında rakibini geçmek isterken topu oyun alanında tutamadı.

7' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Tolgay'ın pasında topla buluşan Olcay, topu ceza alanına göndermek istedi ama Caner'den seken top kornere çıktı.

5' Hızlı gelişen Erciyesspor atağında Edinho'nun sağ çaprazdan ceza alanına hareketlenen Serdar Gürler'e attığı pas için ofsayt bayrağı kalktı.

1' Cüneyt Çakır düdüğü çaldı ve maç başladı.

STAT: Osmanlı
SAAT: 16:00
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ: Cenk, Ersan, Franco, Necip, Motta, Gökhan Töre, Tolgay, Veli, Olcay, Mustafa Pektemek, Demba Ba

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Gökhan, Anıl, Mehmet, Diakhate, Murat, Caner, Yasin, Serdar, Drenthe, Cenk Ahmet, Edinho

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam