BELEDİYE SPOR EVİNDE ÇALIŞIYOR

Spor 15 Ağustos 2015 09:27
Videoyu Aç BELEDİYE SPOR EVİNDE ÇALIŞIYOR
A
a

Yeni sezon haz ırlıklarının son etabını Çorum’da sürdüren Belediyespor dünü çift antrenmanla geçirdi. Kırmızı Siyahlılar günün ilk çalışmasını saat 08.30’da Hayat Clup’ta yaptı. Salondaki aletlerde iki seri olarak güç ve kuvvetlendirmeye yönelik olarak yapılan bu çalışmada futbolcular oldukça yoruldukları gözlendi.

Bu çalışmanın ardından lojmanda dinlenen kırmızı siyahlılar akşam ise saat 18.00’de Nazmi Avluca sahasında günün antrenmanını çıktılar. Tüm futbolcular katıldığı antrenman ısınma koşusu ile başladı. Ardından ise topla dayanıklılık hareketleri yaptıran Teknik Direktör Fahrettin Sayhan ardından da taktik ağırlıklı çalışma yaptırdı.
 
Taktik çalışmada Teknik Direktör Fahrettin Sayhan savunmadan topla çıkarken topa sahip olmanın önemine dikkat çekti ve futbolculardan çıkarken top kaptırmamalarını istedi. Bu çalışmada savunmadan hızlı çıkışların rakip savunmayı dengesiz yakalamak açısından önemli olduğunu vurguladı ve buna göre hareket etmelerini istedi.
 
Oldukça tempolu geçen taktik çalışmada Teknik Direktör Fahrettin Sayhan hazırlık maçlarındaki eksikleri gidermeye yönelik uyarılarda bulunduğu gözlendi.
 
Çorum Belediyespor yeni sezon hazırlıklarınını bugün ve yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Kırmızı Siyahlılar pazar sabahı lig öncesi son hazırlık maçı için Ankara’ya giderek burda Gölbaşıspor ile oynayacak ve ligin son provasınıda bu maçta yapacak.

Kaynak : Çorum Hakimiyet Spor
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam