Bel ağrısı için Anti Depresan İçti Zehirlendi

ÇORUM 16 Şubat 2018 10:11
Videoyu Aç Bel ağrısı için Anti Depresan İçti Zehirlendi
A
a

Çorum'da Mimarsinan mahallesinde Antidepresan ilaç kullanan H.H. Bel ağrısı olduğunu bu ağrıyı kesmesi için içtiğini söyledi.Antidepresanın etkisiyle bir süre sonra rahatsızlanan H.H'nin zehirlendiği anlaşıldı...

 Depresyon tedavisinde kullanılan bir çok antidepresan ilaç bulunmaktadır. Bu ilaçlar sıkıntıyı giderir. Etkisi hemen belli olmaz.  Antidepresan ilaçlar sakinleştirici veya uyuşturcu değildir.Ancak şunu belirtmeliyiz ki  bu ilaçlar doktor tavsiyesi olmadan reçetesiz kullanılmamalıdır. İlaç etkileşimleri ve yan etkileri göz önüne alınmalıdır. Her sıkıştığında antidepresana baş vurmak sağlık sorunlarına yol açabilmektedir.

Edinilen bilgiye göre 
Çorum'da  Mimarsinan mahallesinde  yaşanan  Polis kayıtlarına giren olayda  Anti depresan ilaç kullanan mağdurun bel ağrısı için ağrı kesici içmesi sonucu hayati tehlike arz eder şekilde zehirlendiği, kimseden davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmıştır denildi.
H.H ‘nin durumunun hayati tehlikesinin bulunmadığı ,sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yetkililer olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydettiler .

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam