Bekiroğlu - Davutoğlu ile Bolu’da kampa girdi

ÇORUM 4 Aralık 2019 16:32
Videoyu Aç Bekiroğlu - Davutoğlu ile Bolu’da kampa girdi
A
a

Parti kurma çalışmalarını hızla sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ekibinde Üç Çorumlu Bolu kampına girdi. Bir otelde 2 günlük kamp yapacağı belirtilen Davutoğlu’nun 16 Aralık’ta da yeni partiyi ilan edeceği ifade edildi.İşte O Üç Çorumlunun ismi Rumi Bekiroğlu-Nihal Olçok-İhsan Özkes...


AK Parti'den ayrılarak parti kurma çalışmalarına başlayan Ahmet Davutoğlu, kuracağı ekipte Üç Çorumluya yer verdi.İşte O isimler çorumun yakından tanıdığı isimler Rumi Bekiroğlu-Nihal Olçok-İhsan Özkes .Davutoğlu,yeni partiyi 16 Aralık'ta ilan edecek. Kampa Türkiye cumhuriyetlerinden-Balkanlardan  ve Türkiye'de yaşayan  tanınan önemli azınlıklarında bulunduğu ifade edildi.

Partinin ismi  4-5 isime kadar indi. Logo ise basın kulislerine sızdı .Ahmet Davutoğlu'nun parti logosu olarak güneş figürü seçildi iddia edildi.
Henüz kesinleşmemişken Davutoğlu, Ocak ayı sonuna kadar il ve ilçe başkanlarını seçerek olası erken seçime katılmayı hedefliyor. Yeni parti çalışmalarına hız veren Davutoğlu’nun, yaklaşık 100 kişiden oluşacak yeni parti kurucular kurulu Bolu'da 2 günlük bir kampa girerek,  tüzük ve parti programına son noktayı koyacağı partisini de 16 Aralık'ta ilan edeceği öğrenildi.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam