Başkan Erdoğan milletimizin her kesimini rahatlatacağız

ÇORUM 14 Haziran 2022 12:12
Videoyu Aç Başkan Erdoğan milletimizin her kesimini rahatlatacağız
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan, temmuz ayını vurgulayarak 'Enflasyon farklarıyla milletimizin her kesimini rahatlatacağız' ifadelerini kullandı...

 

Vedat Bilgin'den asgari ücrete zam sinyali
"Temmuz ayında enflasyon farklarıyla milletimizin her kesimini rahatlatacağız"

Konuşmalarında temmuz ayı için asgari ücrete zam sinyali veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geri kalan ifadeleri şu şekilde;

"İnsanlarımızın döviz alışkanlığını TL'ye çevirmek için çeşitli alternatifleri gündeme alıyoruz. Rasyonel gerekçelerle açıklanamayacak fiyat artışlarına karşı tedbirler geliştiriyoruz. Temmuz ayında enflasyon farklarıyla ocakta ücretlerdeki yeni düzenlemelerle milletimizin her kesimini daha da rahatlatacağız.

"2023 Mart ayı itibarıyla sorunlar geride kalacak"

2023 Şubat-Mart aylarından itibaren bu sorunları geride bırakmış olacağız. Rusya-Ukrayna savaşının enerji fiyatlarındaki artışının etkisi olmasaydı hedeflerimize ulaşabilirdik. Savaş, hedeflerimizin yıl sonuna kaymasına neden oldu."
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEMMUZ ZAMMI MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün "Son 20 yılda asgari ücreti yüzde 200'e yakın artırdık. Temmuz ayında enflasyon farkları ile milletimizin her kesimini rahatlatacağız" demişti.

Enflasyon sorununun 2023 Şubat ve Mart aylarından sonra geride kalacağını belirten Erdoğan, "Rusya-Ukrayna savaşının enerji fiyatlarındaki artışının etkisi olmasaydı hedeflerimize ulaşabilirdik. Savaş, hedeflerimizin yıl sonuna kaymasına neden oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam