Bu HDP eşbaşkanı geçen gün bir televizyon programında falanca ismi CHP'ye önerdik kabul etselerdi onlara destek verecektik diyor. Çevrenizdekilere bunu anlatın bu HDP, CHP ile işbirliği yapıyor deyin. CHP kimdir? CHP dikta yönetimi demektir, CHP ezanı Türkçe okutmak demektir, CHP demek yoksulluk demektir. İşte HDP bu millet adına onlarla pazarlık yapıyor, sadece CHP ile değil MHP ile de pazarlık yapıyor.
HALA ANNELERİN AĞLAMASINI İSTEYENLER VAR
- Bugün hala anneleri ağlatmak isteyenler var. Bugün hala anneyi çocuğundan koparmak isteyenler var. Ama anneler eski anneler değil, İşte bugün Diyarbakır'da anneler başkaldırdı. Hani HDP niye sesin çıkmıyor? Hani demokrasi vardı? İşte bu HDP'nin gerçek yüzü bu.
CHP, O SANATÇILARI LİNÇ EDİYOR
- Bu CHP benim vizyon belgemi açıkladığım toplantıya katılan sanatçıları linç ediyor. "Bu devirler geçti. Sanat kimsenin elinde değil, sanatçı da kimsenin kölesi değil. Ben sanatçı dostlarıma, kardeşlerime sesleniyorum: Artık eski Türkiye'de yaşamıyoruz. Size bu hakaretleri yapanların hepsi o hakaretleriyle baş başa kalacaktır. Siz de onurunuzla sanatınızla bu ülkenin geleceğine yön vereceksiniz. Bunlar bir zamanlar Ahmet Kaya'ya çatal, bıçak fırlattılar. O Ahmet Kaya ki özgürlükçü bir insandı, O Ahmet Kaya ki benim cezaevine girdiğim zamanda beni uğurlamaya gelmişti.
BEDELİNİ ÖDEYECEKLER
- Şu anda 10 Ağustos öncesinde yine CHP, MHP, onlarla birlikte HDP, Pensvilvanya ile işbirliği halindeler. 10 Ağustos'ta bu kirli ititfakın bedelini ödeyecekler.
ŞANLIURFA'YA HIZLI TREN MÜJDESİ
- Şanlıurfa'yı Ankara, İstanbul, Karaman, Gaziantep'e hızlı trenle bağlama kararı aldık. İnşallah projemiz hazır önümüzdeki dönemde bu çalışmayı başlatacağız. Bizim Şanlıurfa'ya büyük bir miting alanı yapmamız lazım. Şanlıurfa'ya yakışanı belediye başkanımızın yapacağından şüphem yok.
GAZZE'DE KATLİAM VAR
- Biz ramazanı böyle geçirirken Filistin böyle geçirmiyor, Suriye böyle geçirmiyor, Mısır böyle geçirmiyor. Ve dünyanın sesi çıkmıyor. İsrail'in Gazze saldırısına ilişkin, "Dünyanın sesi çıkmıyor. Cidde'de yapılan toplantı çok önemli. Başbakan yardımcısı olarak sadece Türkiye, başbakan yardımcısı gönderdi. Katar, dışişleri bakanı gönderdi. Bir ülke daha bakan gönderdi. Diğer İslam ülkeleri sadece temsilci gönderdi. Bu bizim ne durumda olduğumuzu gösteriyor.
- Hepsiyle görüşüyorum konuşuyorum bakıyorsun hala hepsi İsrail'e hak veriyor. Terör estiriyor terör, Türkiye-İsrail normalleşsin dediler ben dedim ki özür dileyecek, tazminat ödeyecek ve Filistin'e ambargoyu kaldıracak dedim.
- İkisini yaptı ama ambargoyu tam kaldıracakken yine bomba yağdırmaya başladı. Biz bunlarla nasıl normalleşelim. Bu CHP'nin, MHP'nin, HDP'nin niye sesi çıkmıyor siz gidin Esed'le kahvaltı yapın hattta Netanyahu ile kahvaltıya oturun.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Çorum FK – Sivasspor maçı
Yaşar Sol Hayatını Kaybetti!..
Yeşilay’dan Hitit TV Net’e Ziyaret!
"Çorum’da Provokatif Paylaşımlara G…
Kırkdilim Tünelleri Trafiğe Açıldı!
Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı Resmi…
"Çorum’da Araç Sayısı 227 Bini Geçt…
Okullarda ve Çevresinde Alınacak Gü…
Dr. Süleyman Basa’dan "Sosyal Medya…
WHATSAPP’ta Okul Saldırısı Paylaşım…
Çorum’a Dev Proje / Teras Bahçe Ge…
Çorum’da İUP Kapsamında 200 Kişiye…
Hasan Karaoğlu Çorum Protokolüne Va…
Kahramanmaraş’ta Okula Silahlı Sald…
Çorum’da Öğretmen Sendikalarından İ…
"Çimento Arazisindeki Arsalar 21 Ni…
“Çorum Dahil 12 İlde Doktorlara FET…
Çorum - Kırkdilim Tünelleri Açılışa…
Hitit TV Net ve Çorum İl Sağlık Müd…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET