Başakşehir Şampi...

Spor 9 Mart 2019 22:21
Videoyu Aç Başakşehir Şampi...
A
a

Lider Başakşehir Fenerbahçe'yi yıktı. Lider Başakşehir, sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 yendi ve puan farkını 11'e çıkardı...

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasındaki her dakikası nefes kesen bir maç yaşandı. Lider Medipol Başakşehir, evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Başakşehir, Fatih Terim Stadı'nda Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla yendi. Fenerbahçe geriye düştüğü maçta beraberliği yakalamasına rağmen son dakikalarda gelen gol ile maçtan mağlup ayrıldı.

BAŞAKŞEHİR 84. DAKİKA GOLÜYLE KAZANDI

Başakşehir, 19. dakikada devre arasında Sivasspor'dan transfer edilen Robinho'nun golü ile 1-0 öne geçmeyi başardı. 1-0 geriye düşen Fenerbahçe 73. dakikada Roberto Soldado ile beraberliği yakaladı ama 84. dakikada Başakşehirli Napoleoni'nin golüne engel olamadı.

Başakşehir'de Kaptan Emre Belözoğlu yaşına rağmen performansı ile yine göz doldurdu. Arda Turan ise Fenerbahçe maçında vasatı aşamadı.

Ersun Yanal, sakat Mehmet Topal'ın yerine Jailson'a kadroda yer verdi. Beşiktaş maçında performansı ile dikkat çeken Mathieu Valbuena ise formayı Eljif Elmas'a kaptırdı.

PUAN FARKI MAÇ FAZLASIYLA 11'E ÇIKTI

Fenerbahçe galibiyetinin ardından Başakşehir puanını 57 yaptı. Bu galibiyet ile 2. sıradaki Galatasaray ile puan farkını maç fazlasıyla 11'e çıktı.

Beşiktaş derbisinden 3-0'dan geri gelerek 3-3 yapan Fenerbahçe ise 3 maç sonra yenildi ve 28 puanda kaldı. İki takımın Süper Lig'in 26. haftasındaki karşılaşmaları ise; Başakşehir deplasmanda Kayserispor ile Fenerbahçe ise evinde Sivasspor'u ağırlayacak.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam