Bakan Soylu 3600 Ek gösterge için Bizim sözümüz sözdür

Asayiş haber 21 Haziran 2019 11:48
Videoyu Aç Bakan Soylu 3600 Ek gösterge için Bizim sözümüz sözdür
A
a

3600 ek göstergenin hala Meclis'ten geçmemesi konusu hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklama yaptı. Soylu, ''Bizim sözümüzdür. En kısa sürede yapacağız.'' dedi...

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce geçtiğimiz sene söylenen vaatler arasında olan ve hükümetin 100 günlük eylem planında da olan 3600 ek gösterge Meclis'ten henüz geçmedi.

Hemşire, Öğretmen, polis, din görevlilerinin merakla beklediği bu değişikliğe ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bir açıklama geldi.

3600 ek göstergesinin hükümetin ve Cumhurbaşkanının sözü olduğunu ve en kısa sürede halledeceklerini ifade eden Soylu, ‘'İhtiyaç da var.'' ifadelerine yer verdi.

Çalışma maaşları ile emekli maaşları arasında fark olduğunu vurgulayan Bakan Süleyman Soylu, ‘'Buradaki fark yönetilebilecek bir fark değil. Bunu biz biliyoruz ve sağlayacağız. Bu aynı zamanda sıkıntılar da oluşturuyor. Farkındayız. Biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bu sözü 24 Haziran seçimleri kampanyasında verdi. Bizler bu sözün arkasındayız. Biz bunu yapabileceğimiz en kısa zamanda yapacağız. Sözümüz bizimdir.'' şeklinde konuştu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam