Av. Melikşah Çağlar ruhsatını aldı

Güncel 6 Kasım 2023 20:32
Videoyu Aç Av. Melikşah Çağlar ruhsatını  aldı
A
a

Sondakilka haber: Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar ve eşi oğulları Av. Melikşah Çağlar 'ın cübbe giyme ve ruhsat törenine katıldılar.



Avukatlık stajını tamamlayan Melikşah Çağlar, yapılan törenle ruhsat aldı.Çorum Barosu’nda gerçekleştirilen törendeAv.M. Çağlar’a ruhsatını Baro Başkanı Turan Kalıpcı ile birlikte Çorum AK Parti Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı ve AK Parti Çorum İl başkanı Av. Murat Günay, verdi.

- AK Parti Çorum Milletvekili Av.Yusuf Ahlatcı,Baro Başkanımız Sn. Turan Kalıpçı ve Baromuz Yönetim Kurulunun organizasyonu ile stajını bitiren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar’ın kıymetli evladı Melikşah’ın Yemin Töreninde buluştuk.
Yemin ederek Cübbesini giyen ve aramıza katılan meslektaşımı tebrik ediyorum ifadesini kullandı.

- Avukatlık yemin töreni sonrası konuşma yapan Baro Başkanı Av. Turan Kalıpcı,Stajını başarıyla tamamlayıp ruhsatını almaya hak kazanan meslektaşımız; Av.Melikşah Çağlar'ın yemin ve ruhsat törenini Ak Parti Çorum Milletvekilimiz Sayın Av.Yusuf Ahlatcı, Ak Parti Çorum İl Başkanı Sayın Av.Murat Günay, Ak Parti İl Başkan yardımcısı Av. Ercan Daşdan ve Önceki Dönem Tokat Baro Başkanı Av. Faruk Bostancı, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meslaktaşlarımızın ve misafirlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdi. Aramıza katılan meslektaşımızı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum dedi...

- Çorum AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, ise Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sn Cemil Çağlar 'ın oğlu Av. Melikşah Çağlar 'ın cübbe giyme ve ruhsat törenine katıldık. Kıymetli kardeşime hayırlı olsun dileklerimi iletip meslek hayatında başarılar dilerim. Aramıza hoşgeldin dedi...
- Avukatlık yeminini ettikten sonra konuşma yapan Çağlar, hep bu anın hayalini kurduğunu belirterek, Avukatlık Mesleğine ilk adımımı attığım bu günde beni yalnız bırakmayan her zaman destek veren başta kıymetli ailem olmak üzere Staj Amirim Saygıdeğer vekilim Av.Yusuf Ahlatcı'ya, Ak Parti Çorum İl Başkanımız Av. Murat Günay'a, Çorum Baro Başkanımız Av.Turan Kalipci'ya Yönetim Kurulu Üyelerine, Eski Dönem Tokat Baro Başkanımız Faruk Bostancı'ya, Çorum'daki ailem Kasım Kahraman ve Kazim Kahraman abilerime, Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Okumuş başkanıma, Ahlatcı Hukuk bünyesinde Staj Amirim Kıymetli Av.Hale Selimoğlu'na kıymetli meslek büyüğüm Fahri Onur Kanmaz'a meslektaşım Emel Çevik'e, Davetime icazet eden kıymetli meslek büyüklerim Av.Ercan Dasdan'a ve Av.Erkut Özçetinkaya'ya, İbrahim Eceviş abime ve Hasan Akgül hocama, Babamın mesai arkadaşları çok değerli Gençlik Spor Şube Müdürü Erdoğan Şahinci Müdürüme Habil Koç, Bilal Keskin, Ahmet Salur abilerime beni yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ederim. Hukukun Üstünlüğünü İlelebet Savunacağız dedi.


#Çorum
#AvMelikşahÇağlar
#hitittvnet
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam