Atılan tweeti düzenleme özelliği geliyor

Dünya 4 Şubat 2019 11:11
Videoyu Aç Atılan tweeti düzenleme özelliği geliyor
A
a

Sonunda Twitter'a geliyor! Atılan tweeti düzenleyebileceksiniz...

En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından olan Twitter, pek çok kullanıcıya sahip. Facebook, Instagram gibi birçok uygulamada olan özellik sonunda Twitter’a da gelecek.
Milyonların kullandığı uygulama Twitter, 2006 senesinde açıldı. İlk çıktığı halinden bu zamana kadar olan süreçte birçok yeni özellikle karşımıza çıktı.

Twitter'ın kurucularından ve aynı zamanda CEO'su olan Jack Dorsey'e katıldığı bir programda, Twitter kullanıcılarının attıkları bir tweeti düzenleyebilmelerini sağlayan bir özellik getirilmesi talebinde bulundular.

‘ATILAN TWEETİ DÜZENLEME' ÖZELLİĞİ GELİYOR

Atılan tweeti düzenleme özelliğini düşündüklerini ve bu konuda çalıştıklarını ifade eden Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, bu özelliği yakın zamanda getireceklerini ancak detayları hakkında bir şeyler söylemeyeceğini belirtti.
Jack Dorsey, Twitter uygulamasının en önemli özelliğinin yazılan bir yazının anında tüm dünyaya ulaşabiliyor olmasının vurgusunu yaparak zamanın çok kıymetli olduğuna değindi.

HATALI TWEETTE, DÜZELTİLMİŞ TWEETTE GÖZÜKECEK

Twitter'da atılan tweeti düzenleyebilme özelliği hakkında çok fazla detay vermeyen Jack Dorsey, yazılan tweetlerin 5 ile 30 saniye arasında bir gecikme sağlayarak, böylelikle bu süre esnasında düzeltilebileceğini dile getirdi. Dorsey, aynı zamanda tweet düzenlenmiş olsa da hatalı tweetin de görünebilir olacağından bahsetti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam