Arda Turan Milli Takımı bıraktığını söyledi

Spor 6 Haziran 2017 18:38
Videoyu Aç Arda Turan Milli Takımı bıraktığını söyledi
A
a

Arda Turan, A Milli Takımın kamp yaptığı otelde düzenlediği basın toplantısında Milli Takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Milli futbolcu Arda Turan, uçakta gazeteci Bilal Meşe ile yaşanan kavganın ardından Milli Takımın kamp yaptığı otelde basın toplantısı düzenledi.

Makedonya maçı dönüşünde uçakta tecrübeli gazeteci Bilal Meşe'ye küfreden ve fiziksel saldırıda bulunan Arda Turan, kadro dışı kaldığı Milli Takım'ın Slovenya'daki kampında bir basın toplantısı düzenledi.

Arda Turan yaptığı basın toplantısında milli takımı bıraktığını açıkladı.

İşte Arda Turan'ın açıklamaları: 

"Kendimi kuş gibi hissediyorum. Bana yapılanları hiç unutmadım. Hayatta bir şey yapıyorsanız bunun bedelini ödersiniz. Milli takım formasıyla yanlış şeyler yaptım. Kosova maçında olmama kararı aldık.

Sadece bu formaya aşık olan birisi olarak, parayı hiç düşünmeyen bir oyuncu oalrka konuşuyorum. Her sıkıntı olduğunda istiyorsanız kenara çıkayım diyordum. Artık zamanın geldiğini düşünüyorum. Gereğini yapıyorum ve milli takım karieyerimi sonlandırıyorum."

MUHABİRLER SALONU TERK ETTİ 

Ayrıca bazı medya mensupları, meslektaşlarına sözlü ve fiziki olarak saldıran Arda Turan'a tepki olarak basın toplantısını terk etti. Salonda basın mensubu olarak sadece basın toplantısını yayınlamak üzere kameramanlar kaldı.

ARKADAŞLARI DESTEK OLDU

A Milli Takım kadrosundaki futbolculardan Gökhan Gönül, Burak Yılmaz, Olcay Şahan, Caner Erkin, İsmail Köybaşı, Cenk Tosun ve Mehmet Topal da arkadaşlarına destek olmak için Arda Turan'ın basın toplantısını takip etti.

Kaynak : Haber10.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam