Antalya 1-1 Trabzon Spor

Spor 28 Ekim 2018 06:06
Videoyu Aç Antalya 1-1 Trabzon Spor
A
a

Antalya'da kazanan yok!.Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. 15. dakikada geriye düşen Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle skoru eşitledi. Burak Yılmaz'ın 1 golünün ofsayt gerekçesiyle iptal edildiği maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından Trabzonspor 10. haftayı 15 puanla kapatırken Antalyaspor puanını 17'ye yükseltti.
Trabzonspor'da ilk 11'de bildirilen Joao Pereira ısınmada kendisini iyi hissetmeyince yerine Zeki Yavru maça ilk 11'de başladı. Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, geçen hafta golsüz sona eren Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ilk 11'inde 3 değişiklik yaptı.
Karaman, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ilk 11'inde yer alan isimlerden Amiri ve Abdülkadir Ömür'ün yerine ise Olcay Şahan ile Yusuf Yazıcı'ya forma verdi.

 

GOL PERDESİ ERKEN AÇILDI
Hızlı başlayan maçta ilk gol 15. dakikada geldi. Antalyaspor'da Yekta Kurtuluş kısa pasını Souleymane Doukara'ya gönderdi. Topla buluşan Souleymane Doukara topu sağına çekti ve yerden sert vuruşunu kaleye gönderdi. Bu top uzak direğe de çarpıp ağlarla buluşunca Antalyaspor, 1-0 öne geçti.

Trabzonspor 23. dakikada gole yaklaşan taraf oldu: Jose Sosa'nın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Yusuf Yazıcı ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu çekti ancak bu top savunma oyuncularına çarpıp kornere gitti.

HAKEM BEYAZ NOKTAYI GÖSTERDİ
Mücadelede 27. dakika oynanırken Trabzonspor penaltı kazandı. Soldan gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortada topa hareketlenen Aly Cissokho, Burak Yılmaz'ı ceza sahası içinde formasından çekerek yerde bıraktı ve penaltıya sebebiyet verdi. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu bu pozisyon sonrasında VAR'a başvurdu ve Cissokho'ya sarı kart gösterdi. Penaltı atışı için topun başına geçen Burak Yılmaz kalenin soluna şutunu gönderdi ve skoru 1-1'e getiren golü kaydetti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam