Alişan "Cumhurbaşkanı'nı gönülden seviyorum"

Yaşam 17 Kasım 2018 11:47
Videoyu Aç Alişan "Cumhurbaşkanı'nı gönülden seviyorum"
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı gönülden sevdiğini söyleyen oyuncu, şarkıcı ve türkücü Alişan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gittikten sonrasında 'yalaka' diye eleştirildiğini belirtti...

Alişan, "Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğim için ondan bugüne kadar tek bir tane şey istemedim. Telefon açıp da 'televizyon programı, konser yapmak istiyorum' gibi bir şey hiç demedim" ifadelerini de kullandı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa adlı magazin programına konuk olan Alişan, kendisiyle ilgili bütün eleştirilere de yanıt verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gittiğimizden beri ve ilk Cumhurbaşkanlığı vizyon toplantısına gittiğimizden beridir bazı insanlar bizi bunlar sanatçı değil saray soytarıları, yalakalar, Cumhurbaşkanı yalakası gibi şeyler yazdılar ve söylediler.

Cumhurbaşkanı'nı hep sevip yanında olacağım

Ben hep devletimin, milletimin cumhurbaşkanımın yanında olacağım.Böyle insanları eleştiren bir grup var.Bunlara ağzımızla kuş tutsak da bir şey yapamayız.Herkesi mutlu edemezsin ama anlatmama rağmen anlamıyorlar diyerek eleştirilerden çok sıkıldığını belirtti.

Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğim için bugüne kadar kendisinden herhangi bir şey istememişimdir. Telefon açıp asla, bir televizyon programı yapmak istiyorum, şurada konser vermek istiyorum gibi herhangi tek bir şey dememişimdir. Şunu da açık yüreklilikle söyleyeyim; AK Parti iktidarının bu sene 17. veya 18. senesidir.Bu kadar sene içerisinde 20 tane bile belediye konseri yapmadım. Eskiden daha fazla konserler yapıyorudum. TRT 1'de programım da yok.

Bana Allah yardım ediyor

Ondan bir yerlere geldim ben. Ama insanların gözlerinde sanki biz iş veya daha fazla para kazanalım diye yalakalık yapıyormuşuz diyen Alişan böyle insanlar belki de vardır ama beni aynı kefeye koymaları da çok üzüyor.

Çünkü ben cumhurbaşkanımızı gönülden seviyorum. Bundan sonra da hep seveceğim ve yanında olacağım" diye söyledi.

Düğününde biri 1 tl takmış!

Geçen mayıs ayında Buse Varol'la evlenen Alişan, düğününde bir kişinin kendisine altın kutusunda 1 TL para hediye ettiğini  ve kimin yaptığını bulmak için düğün CD'sini defalarca kez izlediğini fakat kimin taktığını bulamadıklarını söyledi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam