Albayrak-Trump görüşmesi olumlu geçti

Dünya 16 Nisan 2019 15:16
Videoyu Aç Albayrak-Trump görüşmesi olumlu geçti
A
a

Hazine ve Maliye Balanı Berat Albayrak sürpriz bir şekilde ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü. Albayrak bu görüşmenin yapıcı ve olumlu geçtiğini ifade etti...


Albayrak-Trump görüşmesi: Yapıcı ve olumlu geçti!
 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD uluslararası finans piyasalarını etkileyen oyuncularla bir araya gelerek, Beyaz Saray temaslarında tarihi bir görüşme gerçekleştirdi. Bu tarihi görüşme Albayrak ile ABD Başkanı Donald Trump arasında oldu.

'POZİTİF BİR HAVADA GEÇTİ'

Donald Trump görüşmesinden sonra, Trump'ın danışmanı, bakanlar, Trump'ın damadı Gerald Kuschner'in de bulunduğu bir toplantı yaşandı. Berat Albayrak Trump ile görüşmesi için yapıcı ve olumlu geçtiğini ve Erdoğan'a mesajlarını ilettiklerini ifade etti. Albayrak ayrıca S-400 gerginliği ve dolarla olan hareketlilik olmasına rağmen görüşmenin gayet pozitif bir havada geçtiğini belirtti.

Berat Albayrak, ABD Başkanı'nın kendilerini kabul ettiğini belirterek, ‘'Her ne kadar bakanlıkla ilgili görüşmeleri konuşmak için gelsek de başkanla temasımız da oldu. Mesajları ilettik, pozitif bir dönüş aldık, Türkiye'ye dönünce de Sayın Cumhurbaşkanımıza gerekli mesajları ileteceğiz. Ben Hazine ve Maliye Bakanı olarak gözlemimi ifade edebilirim. Aldığım intiba gayet yapıcı ve olumlu'' sözlerine yer verdi.

Trump görüşmesinde S-400 sorununun aşılmasında yeni bir pencere olup olmadığı sorusuna Bakan Albayrak, ‘'Gayet makul bir bakış açısı sergilendi. S-400 ve diğer konular olumlu geçti.'' İfadelerini kullandı.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam