AHLATÇI Kuyumculuk Meslek Lisesi Açıyor

Güncel 9 Nisan 2024 18:56
Videoyu Aç AHLATÇI Kuyumculuk Meslek Lisesi Açıyor
A
a

Ahlatcı Holding, Ahlatcı Metal Rafineri bünyesinde “Kuyumculuk Meslek Lisesi” açıyor.Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, sosyal medyadan konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı...



AHMET AHLATCI İŞ GARANTİLİ MESLEK LİSESİ AÇACAK
Ahlatcı Holding, Ahlatcı Metal Rafineri bünyesinde “Kuyumculuk Meslek Lisesi” açıyor.
GENÇLERE ÖNEMLİ FIRSAT
Ahlatcı Holding, kuyumculuk sektörüne nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla önemli bir adım atıyor. Ahlatcı Metal Rafineri bünyesinde kurulacak olan "Kuyumculuk Meslek Lisesi" ile sektöre yön verecek gençler yetiştirilecek.
EĞİTİMİ BİTİRENE HAZIR İŞ
Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre, okul her yıl 8. sınıfı tamamlayan 100 erkek öğrenciye kapılarını açacak. Ahlatcı Holding, eğitimlerini tamamlayan öğrencilere Ahlatcı Altın Rafinerisi'nde istihdam garantisi sunuyor.
ASKERLİK İÇİN BEDELLİ
ÜCRET VERECEK

Bu önemli adım, öğrencilere sadece kaliteli bir eğitim fırsatı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda mezuniyet sonrası kariyer yollarını da aydınlatıyor. Ayrıca, işe alınacak öğrencilere bir diğer büyük destek ise bedelli askerlik ücretlerinin Ahlatcı Holding A.Ş. tarafından karşılanacak olması.
OKUYANA MADDİ DESTEK
Açıklamada belirtilen detaylara göre, öğrenciler eğitim hayatları boyunca maddi destek de görecekler. Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, sosyal medyadan konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Altın Rafinerimiz bünyesinde açacağımız Kuyumculuk Meslek Lisesi için; Her yıl 8. sınıfı bitiren 100 erkek öğrenci alınacaktır. Öğrencilere 9, 10 ve 11. sınıflarda asgari ücretin üçte biri, 12’nci sınıfta asgari ücretin yarısı verilecektir. Mezun olan tüm öğrenciler Ahlatcı Altın Rafinerisi’nde işe başlayacaktır. İşe alınan öğrencilerin bedelli askerlik ücreti Ahlatcı Holding A.Ş. tarafından karşılanacaktır.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam