Ahlatcı Çorum FK - Tuzlaspor maçı!

ÇORUM 13 Ocak 2024 23:55
Videoyu Aç Ahlatcı Çorum FK - Tuzlaspor maçı!
AHL ÇORUM FK 2-1 TUZLASPOR
A
a

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Ahlatcı Çorum FK, sahasında Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi.Ahlatcı Çorum FK uzatmada attığı golle Tuzlaspor'u 2-1 mağlup ederek son 5 maçta 4. galibiyetini aldı...

AHL ÇORUM FK 2-1 TUZLASPOR






Çorum FK, 72. dakikada Michal Nalepa ve 90+6'da Geraldo'dnun golleriyle karşılaşmayı 2-1 kazandı.Tuzlaspor'un tek golünü 90+1'de William Togui kaydetti.Bu sonuçla son 5 maçta 4. galibiyetini alan Çorum FK puanını 30'a çıkardı. Tuzlaspor ise 16 puanda kaldı.

Mücadelede başka gol olmayınca Çorum FK 3 puanı cebine koyan taraf oldu.Bu sonucun ardından, ligin Çorum FK puanını 30'a yükselterek ligin 6. sırasına yükseldi; 16. sıradaki Tuzlaspor ise 16 puanda kaldı.Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında Çorum FK, 19 Ocak Cuma günü saat 20.00'de Giresunspor deplasmanına çıkacak; Tuzlaspor ise 21 Ocak Pazar günü saat 13.30'da evinde Altay'ı ağırlayacak.






MAÇ ÖNCESİ HABER 
------------------------------------------------------------------------------

Çorum Şehir Stadyumu'nda oynanacak maç, saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Gürcan Hasova yönetecek.Ahlatçı Çorum FK,  ekipte cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Sadık Arda da Tuzlaspor karşısında forma giyemeyecek.Oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet, bir beraberlik alan Çorum ekibi, Tuzlaspor karşısında da galip gelerek üst sıralara tırmanışını sürdürmeyi hedefliyor.
Son beş maçtır yenilmeyen ve bu maçların 3’ünde kalesine gol kaptma başarısı göstererek devre arasına giren Serkan Özbalta ve öğrencileri yenilmezlik serisini altı maça çıkarmak için taraftarı karşısına çıkacak.







 

AHL ÇORUM FK 2-1 TUZLASPOR
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam