Ahlatcı Çorum FK - Bodrum FK maçı

ÇORUM 24 Şubat 2024 02:35
Videoyu Aç Ahlatcı Çorum FK - Bodrum FK maçı
A
a

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Çorum FK ile Bodrum FK karşı karşıya geldi. Müsabakayı 2-1 ev sahibi takım kazandı.Bu sonuçla 4 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran Çorum FK, puanını 38'e yükseltti. 4 maç sonra mağlup olan Bodrum FK ise 42 puanda kaldı.




Bu sonuçla 4 haftalık galibiyet hasretini sona erdiren Çorum temsilcisi, play-off için iddiasını sürdürdü.Çorum FK, Bodrum FK'yı evine boş gönderdi.Bu skorla birlikte Play-Off hattında yerini koruyan yeşil-beyazlı ekip 42 puanla 4’üncü sırada kaldı. Öte yandan, Bodrum FK ligin 25’inci haftasında 2 Mart Cumartesi günü evinde Eyüpspor’u konuk edecek.




Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golleri 11. dakikada penaltıdan Thomas Verheydt ve 81. dakikada penaltıdan Michal Nalepa kaydetti. Konuk ekibin tek golü ise 40. dakikada Musah Mohammed'den geldi.

Bu sonuçla 4 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran Çorum FK, puanını 38'e yükseltti. 4 maç sonra mağlup olan Bodrum FK ise 42 puanda kaldı.

Stat: Çorum Şehir

Hakemler: Ayberk Demirbaş, Mehmet Kapluhan, Şenol Bektaş

Ahlatcı Çorum FK: Hasan Hüseyin Akınay, Kerem Kalafat, Loick Landre, Toure (Dk. 88 Suat Kaya), Ferhat Yazgan, Verheydt (Dk. 69 Ahmet Sağat), Nalepa (Dk. 88 Ologo), Hakan Barış (Dk. 69 Atakan Akkaynak), Geraldo, Erkan Kaş, Ozan Sol (Dk. 59 Eren Aydın)

Bodrum FK: De Sousa, Celustka, Samet Yalçın, Kenan Özer (Dk. 84 Mustafa Erdilmen), Ahmet Aslan (Dk. 59 Brazao), Üzeyir Ergün, Musah Mohammed, Ali Aytemur, Gökdeniz Bayrakdar (Dk. 75 Haqi Osman), Furkan Apaydın (Dk. 46 Cenk Şen), Burak Çoban (Dk. 84 Celal Dumanlı)

Goller: Dk. 11 Verheydt (penaltıdan), Dk. 81 Nalepa (penaltıdan) (Çorum FK), Dk. 40 Musah Mohammed (Bodrum FK)

Sarı kartlar: Dk. 16 Ferhat Yazgan, Dk. 90+3 Atakan Akkaynak (Çorum FK), Dk. 39 Celustka, Dk. 45+5 Ahmet Aslan (Bodrum FK)


İSMET HOCA HAKEME YÜKLENDİ
Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Çorum FK maçının ardından yaptığı açıklamada, hakem kararlarını eleştirerek, "Hakemlerin maçların önüne geçmemesi lazım" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında Bodrum FK deplasmanda karşılaştığı Çorum FK'ya 2-1'lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Çorum FK'nın 1. Lig’e yükseldikten iyi bir performans gösterdiğini belirterek, iyi noktalara geldiğini söyledi. Son 4 haftadır Çorum FK’nın sıkıntı yaşadığına dikkat çeken Taşdemir, bu maçın her iki takım içinde önemli bir maç olduğunu ifade etti.

Maçların önüne hakemlerin geçmemesi gerektiğini anlatan İsmet Taşdemir, "Geçen hafta Sakarya’da geçti. Bu hafta burada da geçti. Dolaysıyla maçlardan sonra futbol konuşmamız lazım. Oyunu konuşmamız lazım. Maalesef konuşamıyoruz. Çünkü kararlar net değil. Kararlar doğru değil. Aynı kararlar bir yerde farklı oluyor. Başka bir yerde farklı oluyor. Bunlar biraz canımızı sıkıyor ama yağacak bir şey yok. Buna da alışacağız artık mecburen. Alıştırıyorlar çünkü. Geçen hafta Çorum’un verilmeyen penaltısı. Bu hafta verilenler, verilemeyenler. Her şey tartışmaya açık. Ben oyuncularımı kutluyorum. Kazanmak için mücadele ettiler. Çorumspor’u da tebrik ediyorum" diye konuştu.
Her geçen gün ligin zorlaştığına vurgu yapan Taşdemir, "Her takım her takımı yenebiliyor. Dolaysıyla da zor maçlar bekliyor. Bir iki takımda alttan geldi. Şuanda 10 takımın play off şansı var. 4-5 takımında direk çıkma şansı var. Burada Eyüpspor biraz farklı. Onlar çıktılar gibi. Lig ikinciliği, üçüncülüğü ve ilk yedi yarışı son haftaya kadar süreceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.





SERKAN ÖZBALTA HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ,
ŞİMDİ DAHA İTİDALLI OLALIM!..

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Hiçbir şey bitmedi. İtidalli olmamız lazım” dedi.
Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Çorum FK, sahasında Bodrum FK'yı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Serkan Özbalta, kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, “9 hafta yenilmeyen bir takım sonra iki oyun sonunda kaybettiğimiz maçlar arkasından kazanmamız gereken bir maça çıktık. Çorum FK’nın bu ligde ilk yılı. Kalıcı olması lazım. Ama her haftada üst sıralardan kopmama adına da bir hedef belirledik. Belirlediğimiz hedefler doğrultusunda kazanacağımız her maçın bizi nereye götüreceğini peyderpey bizlerde görmek istedik.

Hem hayal satmamak adına peşinen de bir şeyleri kabul etmeme adına kazanılması gereken bir müsabakaydı. Orta hattan biraz daha yukarı çıkıp yarınki maçlara baktığımızda play-off hattında kalabileceğimiz bir müsabakaydı. Bu maç rakip içinde önemliydi. Çünkü rakip takımın ikinciyle puan farkı daha düşük olduğu için belki kazanabilecekleri bu maçtan sonra gizli bir hedefleri de vardı” diye konuştu.

Bodrumspor’un kolay gol yemeyen bir takım olduğunu dile getiren Özbalta, “Mücadele gücü yüksek bir takım. Teknik ve taktik anlamda değerlendirdiğimizde adam adama oynayan bir takım. Fiziksel olarak da güçlü bir rakip. Gol atıp rakibin önüne geçtiklerinde daha dirençli bir takım. Bu anlamda tehlikeli bir takım. Bizim bu durumdan çıkabilmemizin yolu oyunu iki yönlü oynayabilmemizdi. Bununla alakalı alıştık. Geldiğimizden beri felsefemiz, oyunlarımız bunun üzerine. İşler çok iyi gidiyordu. Sadece duran bir topta talihsizlik oldu. İkinci yarı inanılmaz gitgelli bir müsabaka oldu. Kazandığımız bir penaltı. Atılan ikinci bir gol. Hiçbir şey bitmedi. İtidalli olmamız lazım. Her hafta bir maç oynayacağız. Maçlar sonunda bakalım nerede olacağız. Kazandıkça insanlar mutlu oluyor” ifadelerini kullandı.


CUMARTESİ GÜNÜ OYNAN MAÇ TABLOSU 








--------------------------------------------------------------------------------------
Kırmızı-siyahlı ekipte sakatlığı devam eden Atakan Cangöz, Bodrum FK karşısında forma giyemeyecek.Ligde son galibiyetini 19. hafta deplasmanda oynanan Giresunspor maçında alan Çorum ekibi, 4 haftalık galibiyet özlemini Bodrum FK maçında dindirmek istiyor.Bu sezon ligde çıktığı 23 maçta 10 galibiyet ile 5 beraberlik alarak 35 puan toplayan kırmızı-siyahlılar, evinde alacağı 3 puanla play-off potasına girmeyi hedefliyor.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam