ABD'nin oyalamasına izin vermeyeceğiz

Asayiş haber 11 Ağustos 2019 20:29
Videoyu Aç ABD'nin oyalamasına izin vermeyeceğiz
A
a

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Nasıl Afrin'den Cerablus'tan temizlediysek, Fırat'ın doğusundan da YPG PKK'yı temizleyeceğiz. Amerika'nın da Münbiç gibi oyalama sürecine girmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Nasıl Afrin'den temizlendiyse, nasıl Cerablus'tan DEAŞ'lılar temizlendiyse Fırat'ın doğusundan da YPG, PKK'yı temizleyeceğiz." dedi.

'ABD'YE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ'

Çavuşoğlu, "(Fırat'ın doğusu) Ne pahasına olursa olsun temizlenecektir. Burada kararlılığımızda hiçbir şekilde değişiklik yoktur. Amerika'nın da artık bizi Münbiç gibi oyalama sürecine girmesine de müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

'SALDIRILARIN HEPSİNİ PÜSKÜRTTÜK'

Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı sınamalarla mücadele edildiğini aktaran Çavuşoğlu, alınan tedbirler, yapılan hamleler ve uygulanan stratejilerin hepsinin faydasının görüldüğünü kaydetti.

Çavuşoğlu, "Ekonomi ile ilgili felaket tellallığı yapıyorlardı, zamanlıca aldığımız tedbirler sayesinde faizler düşüyor, enflasyon düşüyor. Diğer taraftan ekonomi ile ilgili diğer göstergelere baktığımız zaman Türkiye artık cari açık vermiyor. İhracatımız rekor üstüne rekor kırıyor. Bunların hepsini üst üste koyduğumuz zaman Türkiye'nin iyi yolda olduğunu gösterir. Yurt dışından Türkiye ekonomisine yönelik saldırıların hepsini püskürttük. Bu tür saldırılar dünyanın değişik ülkelerinde çok etkili oldu, başarılı olmadığı tek ülke ise Türkiye Cumhuriyeti olmuştur" şeklinde konuştu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam